elif475475 bende öyle düşünüyorum. Terliklerim var . Ben sadece temiz yeni terlik mi olmasi acaba diye düşündüm
Hastahane çantası ile ilgili
Einan normal disarda giydigim terligimle hastaneye gidecem. Sonucta yataga girmiyoruz terlikle. Çıkarken de giyip eve geleceğim. Ona göre terliğimi büyük rahat giyilenlerden almistim. Ayagim sisince simdiden de giymeye basladim rahat epey. Waikikiden almistim 250 tl biseydi.
Ben de normalde kullandığım crocs tarzı terliklerimi yıkadım temizledim yanıma alacağım. Süslü terlikler çok saçma geliyor bana da bir daha kullanmayacağım için almadım.
Einan bende iş yerinde kullandığım cross larım vardı onları yıkayıp koydum çantaya gecelik te aklım takılıyo benim de normal gecelik mi koysam yoksa bu lohusa gecelikleri oluyor ya ondan mı koysam bilemedim
Einan
Ben ikinci sezeryanda da cross koymuştum şimdi de onu giyip gideceğim Urfa çok sıcak ödem oluyor zaten
Einan
Lohusa terliğim tacım var inan üçüncü doğum olacak kullanacağımı düşünmüyorum 😀
1_papatya bende o konuda lohusa geceliği aldim takım. Kapali biriyim geceliği cok kisa geldi. O yuzden kisa kollu ayni renk tonlarinda uzun bir gecelik aldım üzerine ilk alsigimin sabahligini giyeceğim. Sadece hastanede giyilecek birsey olsa almazsim ama ben aldıklarımi evde de hep kullanacağım şeyler olduğundan aldım.
Sizde kullanim durumuniza göre rahat edip edemeyeceğinize göre karar verebilirsiniz
teachervera sanırım en rahatı onlar. Bana da öyle geliyor.