elif475475 bende öyle düşünüyorum. Terliklerim var . Ben sadece temiz yeni terlik mi olmasi acaba diye düşündüm

Einan normal disarda giydigim terligimle hastaneye gidecem. Sonucta yataga girmiyoruz terlikle. Çıkarken de giyip eve geleceğim. Ona göre terliğimi büyük rahat giyilenlerden almistim. Ayagim sisince simdiden de giymeye basladim rahat epey. Waikikiden almistim 250 tl biseydi.

Einan önceki doğumumda süslü terlik almıştım ama acıdan hiç kullanmadım.şimdi crocslarımı yıkayıp koyulan.gerek yok bile yeni almaya.

Lilaaaaaa bende bu düşüncelerdeyim. O yüzden sormak istedim 😊

Caglab benimde var zaten oyle terliklerim bende o şekilde yapayim en iyisi😊

Ben de normalde kullandığım crocs tarzı terliklerimi yıkadım temizledim yanıma alacağım. Süslü terlikler çok saçma geliyor bana da bir daha kullanmayacağım için almadım.

Einan canım üç gün sonra doğumum var sezeryan ayağında ki terlikle gel dediler özel hastane fotoğraf vs yoksa bence gerek yok zeten doğuma girerken hepsini eşine veriyorlar çıkınca da odanda eşin karşılıyor Neyle rahat ediyorsan içine siniyorsa onunla git

gmz10 zaten süslü terlikleri hiç düşünmedim.bana da gereksiz geliyor. Ben normal cross tarzi terlikler için sormuştum zaten.😊 yenisini almamaya karar verdim

Einan bende iş yerinde kullandığım cross larım vardı onları yıkayıp koydum çantaya gecelik te aklım takılıyo benim de normal gecelik mi koysam yoksa bu lohusa gecelikleri oluyor ya ondan mı koysam bilemedim

Einan
              Ben ikinci sezeryanda da cross koymuştum şimdi de onu giyip gideceğim Urfa çok sıcak ödem oluyor zaten

Einan
                Lohusa terliğim tacım var inan üçüncü doğum olacak kullanacağımı düşünmüyorum 😀

1_papatya bende o konuda lohusa geceliği aldim takım. Kapali biriyim geceliği cok kisa geldi. O yuzden kisa kollu ayni renk tonlarinda uzun bir gecelik aldım üzerine ilk alsigimin sabahligini giyeceğim. Sadece hastanede giyilecek birsey olsa almazsim ama ben aldıklarımi evde de hep kullanacağım şeyler olduğundan aldım.
                  Sizde kullanim durumuniza göre rahat edip edemeyeceğinize göre karar verebilirsiniz

Einan ben yeni terlik aldım çünkü malum şişlikler yüzünden evde giydiklerim ayağıma girmiyor 😂

Einan cross tarzı almıştım ben terliğimde yoktu zaten mecbur almam lazımdı , ayaklarım şişip ödem tuttuğu için giyip çıkartmak zor olmuştu hastanedeyken boşuna almayın bence

Fundabg ben henüz şişmedim. 36 haftalığım. Şişer mi ayaklarim acaba bundan sonra

Einan bence bundan sonra şişmez benim 32 gibi şişti hep Şuan 37 yim