Ebruebos İnşallah hamilesindir bu ay canım 🌸 ben adet olcam sanırım 1,2 güne 4 aydır korunmuyordum her ay hep hamile görüyorum kendimi 😅 galiba aklımızda da kaldığı için görüyoruz.
Ebruebos MelodyFairy yok bebeğim yaptım çıkmadı 2 gün önce ama hasta olcam lekelenmem başladı. Benim ilk gebelikte ilk belirtim bel ağrısıydı.
Serapkayaa1234 Bir_nazenin01 ben 2 senelık evliyim hep rüyalarımda bende görüyordum hatta hep cevremdekılerde görup bana anlatıyolardı benı hamıle görduklerını 😂 en sonunda 31 mayıs dogum gunumdü o gün gördüm rüyamda sonra işe gittim sabah mecburen iş cıkısında test aldım yaptım adetime 4 gün vardı silik cizgi cıktı ama nasıp olmadı 1 ay önce düşük yaptım dusukten sonrada rüyalar görmeye devam ediyorum halen ama artık test yapmıyorum çünkü kendı kendımın psıkolojımi bozdugumu fark ettım kafaya takmayalım canım kızlarıımmm hep stresten görüyoruz o rüyaları istedigimiz zaman hayırlısııyla ve kolaylıklaa nasıp olsun hepımıze insallahh 🤲🏻
Minikmercimek_ MelodyFairy canım umitlendirmek istemem ama benim de belim felâket tı ablamlara sürekli beni çiğneyin diye yalvarıyodum düşün 😁 rahat oturamıyodum inşallah bu da senin benim gibi belirtindirrr coookkkk amiiinnnnn 🤲🥰🥰
pikacuu_ MelodyFairy ayyy bende gördüm ve bende iki kez yapıyordum ikiside pozitif çıkıyordu kalktığım zaman yapmak istedim ama korktum negatif çıkar diye biraz bekledim dayanamadım artık yaptım ve pozitif çıktı 😂
MelodyFairy pikacuu_ Ay Allahım 😍😍😍 ne güzel olay ya rüyan kalktığında gerçek oluyor 🥰🥰paha biçilemez bir duyguyu tadıyorsun 🙂↔️🙂↔️darısı bana
MelodyFairy Minikmercimek_ Ay eşim bile fark etti daha gününe de var aslında diyor adam da 😀öyle böyle ağrımıyo ya dediğin gibi çiğneyen biri olsa keşke eşimde kıyamaz ki hiç 😔
zeynosileannis MelodyFairy yaa inşallah olur benim test değil ama hamie olduğumu öğrenmeden önce rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm o zaman hiç düşünmedim üstüne ama 1 ay sonra hamileydim
Pamiramsi MelodyFairy çok yaşadığım bir durum psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü gerçek hayatta asla yaşamadım ya da rüyaların tersi çıkar efsanesi doğru mu artık bilmiyorum 😂