MelodyFairy Mihriimah mutlaka haber ederim Hele pozitifse zaten istemesen de duyarsın görürsün 😂😂😂😂Ay neden bıraktın soğan suyunu devam etseydin keşke ama bu ay bize uğurlu gelir inşallah 💕
Mihriimah MelodyFairy inşallah canım. 5.gün sonrasında kasıklarımda bir ağrılar oldu bide bazı insanlar kist oluşturdu bende falan yazmış bende korktum o yüzden bıraktım
MelodyFairy Mihriimah alakası yok ya bak ben normalde geç yumurtlama görürdüm soğan kürüyle erken gördüm . 15 gün tamamlamak lazım ama dediğim gibi yumurtlama akıntım olunca bıraktım
Zynpkcn Bende o sekilde gördüm biliyo musunuz sabah uyandim.esime dedim ki gwbelik.testi yaptim hemde 2 tane inanmadigim.icin dedim hamileydim dedim ve gervekten yaptim cikti. Tabi gelismedi o ayri bi konu ama bende o.sekilde gormustum
Gkce18 MelodyFairy Yaa vallahi bu gece bende rüyamda iki kez hamilelik testi yapıyordum ikisi de pozitif çıkıyordu sabah uyanır uyanmaz koştum test yaptım negatif 🤣🤣 ama daha yumurtlamadan 9-10 gün geçti erken yaptım🤣 inşallah rüya bizim için işarettir kuzum💖🫣
MelodyFairy Gkce18 kızlarım bu bir işaret olsun hapimiz o çift çizgileri görelim inşallah 😌💓💕🤲🏻🤲🏻🤲🏻test yapan elenen haber etsin