Ben fetal DNA yaptırdım herşey temiz çıktı detaylıda da herşey iyiydi tek sorun su dediler oda kanama olurken büyük ihtimal sızıntı şeklinde kaybettin orada bi delik kaldı ve su sızıyor dediler zaten son 2 gün geceleri ıslak kalkmaya başlamıştım 😔 doktoruma kontrole gittim bidaha aynı şeyleri yaşarmıyım diye sordum bunun garantisi yok ama senden kaynaklanan bi sorun yada bebeğinde bi sorun yoktu dedi DNA temiz çıkınca genetik testte yaptırmana gerek yok 3 ay sonra buradasın tekrar hamile kalabilirsin dedi
Bebeğimi kaybettim
Oyku1 acele etmeyin lütfen siz zaten annesiniz vücudunuza zaman tanıyın iki tane çocuğunuz varmış zaten Allah bağışlasın
Melekhilmi
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun. Karamsarlığa kapılmayın umudunuzu kaybetmeyin çok şükür bir probleminiz yok bebeğiniz oluyor öyle düşünün. Psikolojik olarak kendinizi yipratmayin bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi daha çok küçüktü cinsiyetini bile bilmiyorum ama yinede anneydik evladımdi. Bir sene sonra allah tekrardan nasip etti hamile kalmayı.
Moralinizi her zaman yüksek tutun bu konuda psikolojide çok önemli çünkü ben onu bir sene beklerken anladım her zaman iyi düşünün 🤲💕
Melekhilmi bende aynısını 2 kere yaşadım hala toparlanamadım 😔
Oyku1 evet öyle senin sağlıklı zamanında gelen iki çocuğun var benim ilk gebeliğim ve açıkçası tekrarlar mı diye endişe ediyorum benim de kanamam olmuştu 12. Haftada kanama alanı keseyi mi deldi hiç bir bilgim yom doktor da bir sebep söylemedi bir daha gebelik olursa nasıl bir psikoloji de olurum hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️ sen kendini çocuklarla teselli edebilirsin öyle düşün
Oyku1 aynen bana da söylediler hu da bizim imtihanımız sabretmek lazım senin gibi bende gün sayıyordum ama şuan hazır olduğumu zannetmiyorum açıkçası sen farketmemişsin benim suyum birden boşaldı ilk gebelik olduğundan şu olup olmadığını da anlayamadım doktorun tekrarlanması ile ilgili her hangi bir bilgi vermişmiydi sordun mu tekrar tekrarlanmaması için bit tahlil film ya da tetkik yapılması gerekir mi ben kendime bir riskli gebelik doktoru buldum bat 9 Eylül biter bitmez kontrole gidiceğim eğer bir engel yoksa korunmayı bırakacağım ne zaman kısmet olursa o zaman gelsin senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah canım istediğin vakitte sağlıkla rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
Gerbuce amiin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim tekrarlayacak bi durumun yok dedi bende riskli gebelik doktoruna gittim 2 tane hemde perinatolog özel ikiside aynı şeyi söyledi bende korkuyorum ama enfeksiyon sebebi ile kesesi yırtılıp bizim gibi ölü doğum yapan bi tanıdığım var sonraki gebeliği gayet normal geçti sağlıklı bi bebeği oldu enfeksiyona dikkat etmek gerekiyor sadece
Melekhilmi çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 22 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu.şimdş çok şükür tekrar hamileyim. Rabbim istediğin zaman da tekrar nasip etsin inşallah. Çok zor bi durum😢