Melekhilmi Kalp atışıni duymak için gittim ve gelismedigini öğrendim . Durmuş kalbi. Çok üzüldüm ağladım . Allah bir daha nasip eder mi acaba 😔
Morsalkim Melekhilmi canım çok geçmiş olsun tabikide nasip eder hem demek ki sağlıksız gebelikmis sağlıksız olanı rahim tutmaz . Bak ben 22 haftalık kaybettim tekrar hamileyim tekrar nasip oldu dua et 🤲 üzülme Allah daha güzelini daha sagliklisini verir
Betty1234 Melekhilmi Bende Mart ayinda küftaj oldum,bebegim 7 haftalikken düsmüstü.Şimdi 11.haftadayiz. Düsükten 2,5 ay sonra rabbim yeniden nasip etti Tevekkül et,vardir bir hayir de❤️Zor bir süreç ama geçiyor.Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere
Nuraaaay11 Melekhilmi ah canım….. rabbim sabır versin… bende ilk gebeliğimi kaybettim. Şimdi tekrar gebeyim Allah nasip eder. ♥️
1Anneadayiiii Melekhilmi Bende aynısını yaşadım hiç kalbini duymadan düşük yaptığımı öğrendim çok üzülmüştüm Rabbim yine nasip eder inşallah canım benim üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️💖
Kader_cullu Morsalkim nasıl oldu yani nasıl anladınız çocuğu nasıl aldılar yanlış anlamazsınız bilgi verir misiniz
Mrvemr3449 Bende ilk gebeligimde kalp atışını duydum sonraki 8. Hafta gittiğimde yoktu düşmedi kürtaj oldum mecburen. Bende çok üzülmüştüm ama şu an hamileyim yine umarım bu sefer tutulabilir çocuğum allah sana da hayırlısıyla nasip etsin yine inşallah
Sara-571 Şubatta 11 haftalık diye gittiğim bebeğin 7 haftalıkken kalbi durmuş üzüldüm ama çok çok değil Rabbimden hep hayırlısını ve sağlıklısını diledik şimdi çok Şükür 15 haftalık hamileyim olur tabi bir daha Rabbimmin izni ile kendini çok yıpratmamaya çalış ama Tatlım
Morsalkim Kader_cullu bebeğimin hareketi yoktu 21 haftaya kadar doktora gittim anormallik hissediyorum dedim baktı suyun bitmiş dedi suyum bir tükürük kadar kalmıştı daha sonra suni sancı ile doğum başlatıldı alttan ve ağızdan aldım 5 saat sonra doğum yaptım ve kürtaja alındım
Oyku1 Morsalkim merhaba benimde sizin gibi 23. Haftada suyum bitti gebeliğim sonlandırıldı 😔 10 gün önce normal doğum sonrası kürtaj oldum siz kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız acaba
Booksandcats Başınız sağolsun ben de ilk bebeğimi kaybettim sitemizde kullandığımız suya köpek düşüp ölmüş fark etmemişler hepimiz zehirlenmiştik 😔 rabbim her şeyin hayırlısını versin 35 haftalık hamileyim şimdi çok şükür her şey yolunda kendinizi hazır hissettiğinizde tekrar deneyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Morsalkim Oyku1 çok geçmiş olsin canım sebebi enfeksiyon mu yoksa rahim ağzı kısalığı mi ona bı kesin baktırın . Ben 6 ay sonra hamile kaldım gerçekten vücut anca toplanıyor 5 ayda doktora gittim rahim gayet iyi toparlanmış dedi sonra düşünebilirsin dedi değerlerimi yükselttim hamile kaldım
Buseemm Melekhilmi eder canim uzerinden bir buxuk sene gecti cok şükür beklemediğimiz bi anda nasip etti sabret ve odak noktani değiş bebege takilma sadece alan da o veren de o de rabbine duani esirgeme.🤍🌸
Oyku1 Morsalkim bana hep rahim ağzı boyun gayet iyi ama ilk aylardaki kanaman ile birlikte su kaybetmeye başlamışsın suan tamamen bitmiş dedi delik olabilir kesede onu göremeyiz oradan sızıyor olmalı dediler 2 profesörde öyle söyledi fetal dna herşeyim temizdi çünkü psikolojim berbat halde çok kötüyüm 2 tane evladım var evet ama hepsinin yer ayrı 😔 sanki bir daha hamile kalsam acılarım azda olsa dinecek gibi hissediyorum suan
Oyku1 bulut955 kalbi durmadı ama hi hareket etmiyordu 23 haftaya kadar sadece çok az su kalan yerde kalp atımı gibi ayak oynatmasını hissetmiştim çok az oda ultrason görüntüsü hiç göremedik zaten su olmadığı için
Morsalkim Oyku1 benimde 22 haftada suyum bitti 4 yaşında evladım var tabikide çok acı ve benim hiç hareket etmiyordu hiç hareketleri yoktu bende şüphe ile doktora gitrim oğlum 16 haftada gümbür gümbürdu doktor suyun azalmış havuç suyu iç dedi bende başka doktora gittim suyun tükürük Kadar kalmış dedi ben hiç suyumdan farketmedim ama hiç hareket yoktu karnımda 🥲🥲🥲 çok üzüldüm ama nasipten öteye gidilmez bende hemen çocuk istedim ama beklemenizde fayda var çünkü üst üste hamilelikte gerçekten yıpratıcı . Bu hamileliğimde 3 ay çok zorlandım vitaminlerim vs vücudumu çok etkiledi aşırı halsiz geçirdim çünkü 6 ay önce büyük hir bebek kabetmistim biraz bekletin şuan lahusa olduğunuz için çok üzgünsunuz
Gerbuce Oyku1 benimde 2 ay kadar önce 20 haftalık bebeğimin suyu aniden geldi ve aynı gün doğum yapmak zorunda kaldım 12. Haftada kanamam olmuştu ama öyle regl gibi değilde normal bir kanama daha sonra da ilerleyen haftalarda suyu geldi normal doğum yaptım ardından da kürtaj oldum ilk günlerde ölü gibi geziniyordum tekrar muayeneye gittiğimde doktora sebebini sordum sizin gibi rahim ağzında bir açıklık yoktu kan tahlillerim de enfeksiyon yoktu bazen bu tür olaylar sebepsiz yere olabilir bebek sağlıklı değilse vücut kendi kendine sonlandırmak isteyebiliyormuş dedim doktorumuz aynı şekilde 2 regl sonrası tekrar düşünebilirsiniz dedi ilk haftalarda gün sayıyordum ama şuan sanırım ocağa kadar korunmayı düşünüyorum açıkçası hazır hissetmiyorum kendimi sen lohusalıktan böyle düşünüyor olabilirsin aynısını bende yaşadım gerçekten üzücü Allah yardımcın olsun inşallah doktorun herhangi bi sebep söyledi mi bir sonraki gebelikte tekrarlama durumu hakkında ne dedi doktorum tekrarlamaz dedi ama yinede o acıyı bir daha yaşamak istemem Allah kimseye yaşatmasın iki sağlıklı çocuğunuz var maşallah önceden erken doğum öykünüz var mı sabırlar diliyorum 🤲🏻
Oyku1 Morsalkim benımde çok zor geçti 3 ayım daha sonra biraz toparladım derken sorunlar başladı zaten çok yıprandık evet haklısınız ama resmen gün sayıyorum rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşallah
Oyku1 Gerbuce Ben fetal DNA yaptırdım herşey temiz çıktı detaylıda da herşey iyiydi tek sorun su dediler oda kanama olurken büyük ihtimal sızıntı şeklinde kaybettin orada bi delik kaldı ve su sızıyor dediler zaten son 2 gün geceleri ıslak kalkmaya başlamıştım 😔 doktoruma kontrole gittim bidaha aynı şeyleri yaşarmıyım diye sordum bunun garantisi yok ama senden kaynaklanan bi sorun yada bebeğinde bi sorun yoktu dedi DNA temiz çıkınca genetik testte yaptırmana gerek yok 3 ay sonra buradasın tekrar hamile kalabilirsin dedi
Oyku1 Gerbuce amiiin rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor bir imtihan çok zor Allahım sizede sabır versin oğlum 40 haftalık kızım 35 haftalık doğdu ama hiçbir sağlık problemleri yoktu bunda olabiliyor su azlığı nadir de görülse sebepsiz yere su sızması şeklinde olabiliyor dediler