Bahargunesi merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Nisan 2 de kürtaj oldum. 8.haftada kalp durması sonucu doktorum kromozomal olabilir dedi genetik teste ilk düşüğüm olduğu için yollamamıştım. Çoğu kalp durması sonucu bu sebepten oluyor dedi ama tabi pıhtılaşma sorunuda olabiliyormuş. Çok yıprandım o süreçte ama toparlandım demek ki hayırlısı değilmiş demeyi öğrendim. Çünkü üzüldükçe giden geri gelmiyor inan sadece yıpranmış oluyorsun ve bir sonraki gebeliğe kendini hazırlaman için de toparlanman gerekiyor. 5. Ayım kürtaj sonrası vücudumun dinlenmesi için en az 2 regl görmemi söylemişti doktorum. Şimdi denemeye başladım tekrardan bat 24 bekliyorum. Ama kafama takarak değil tabi akışına bıraktım elbet merak ediyorum çok istiyorum ama nasip bu işler. Günaşırı denemedim akışında ne zaman ilişki olursa o zaman deniyorum çünkü öyle yaptığımda olmazsa daha çok kafama takacağım biliyorum bu ay böyle deneyip görmek istedim umarım kaybettiğinin yerini dolduracak sağlıklı çocukların olur tekrardan