Bahargunesi 5 kez gebelik yaşadım 2 kimyasal 1 kürtaj 2 tane de dünya tatlısı kızlarım var çok şükür 🙏
Benim ilk gebeliğim kimyasal oldu ardından 1 regl gördüm tekrar gebe kaldım o da 8 haftalık kalbi durdu aynı şeyleri yaşadım başımdan aşağı kaynar sular boşaldı eşimin gözleri doldu içine attı sonra kürtaj olup 1 regl görüp tekrar kimyasal gebelik yaşadım psikolojim yerle bi oldu neden böyle oluyor diye en son eşimde bende gerekli testlerimizi yaptırdık eşimde bişey çıkmadı benim kanımda pıhtılanma varmış kan bebeğe gitmediği için bebeği beslemiyormuşum bebek bi süre sonra gelişemeyip kalbi duruyormuş yani bilmesem bu şekilde düşüklerle perişan olacaktım dr gebelik öncesi coraspin verdi bu bebeğin tutunmasını sağlayacak dedi bide multivitamin verdi bu da kolay gebe kalmanı sağlayacak dedi kullandığım ay tekrar gebe kaldım kızımı sağlıcakla doğurdum kızım 6 aylık olunca tekrar gebelik oldu 2. Kızımıda dünyaya getirdim son 2 gebeliğim boyunca hep coraspin ve oksopar iğne vuruldum her gün bu ikisi kan sulandırıcı 🙏 geçmiş olsun sağlıklı bi gebelik diliyorum size allah tekrarlatmasın inşallah 🙏