Kızlar benim bebeğim normalde önceden çok hareketliydi özellikle gece durmazdı ama şu sıralar hareketleri yavaşladı bazen hiç hareket etmiyor gibi yani bu normal mi anlamadım tedirgin oldum

Ara ara hissediyorsan sıkıntı değil canım yeri daraldığı ve kanala girdiği için az hissetmeye başlamışsındır ama hissedemezsen direk doktoruna git bekleme

gktgmom günde 10 hareket hissediyorsanız normal kabul ediliyor canım ilk gebeliğimden biliyorum sayıyordum 10 olunca tamam diyordum

Karakurt 3 gün sonra doktor kontrolüm var daha hiç nst ye de girmedim çok hafif hafif hareket ediyor hiç böyle değildi

Feyzanurguc hiç saymadım bundan sonra bende sayayım ben mide ağrımdan dolayı hep sağıma yatıyorum anca öyle ağrım geçiyor normalde sola yatmak gerekiyormuş sanırım bu bir sorun yaratmış olabilir mi

gktgmom hareketlerini az hissettiğimde soluma yatmamı hareketlerini öyle saymamı istemişlerdi sağ tarafa yattığımızda bebeğe yeterli akış sağlanmıyormuş sırt üstü yattığımızdaki gibi mideniz için de yastığınızı biraz daha dikleştirip hafif yüksek yatarsanız o kadar yanma olmaz yada ağıza acı su gelişi birde tahin yemenizi öneririm günde bir kaşık

Feyzanurguc ay tavsiyeniz için çok teşekkür ederim aslında midem yanmıyor çok kötü şekilde ağrıyor bebeğin ayakları orda sanırım çünkü sağıma yatınca çok rahatlıyorum ama bundan sonra soluma yatmaya dikkat edeceğim