1Kelebek1 doktoruna sor bana idrar yolu enfeksiyonu için verdiği 2 antibiyotik içinde üstünde hamileler kullanamaz yazıyordu yani yazmayla olmuyor o iş canım

Pamuk bi sorun yoktur dimi kımıldıyo maşallah hareketlide olsa bu saate kadar olurmuydu

1Kelebek1 3 tane C grubu ilac kullandım bir sorun olmadı.
      Hani farklı birsey kullansanız endişe etmekte haklısınız ama bir kısım anne gebeligini mide koruyucu ile devam ettiriyor

1Kelebek1 mide koruyucular B grubu ilaçlara gırıyo yani az riskli diye biliyorum. B grubu ilaçlar kar zarar hesabı yapılarak gebelere veriliyor. Faydası olacaksa bebeğe verdiği ya da verebileceği zarar çok çok az olacağı için annenin rahatı ve sağlığı için verilebiliyor. Bazı antibiyotik ve ağri kesiciler de böyledir. Stres ve panik yapmayın ama doktorunuzu da bilgilendirin bu konuyla ilgili

1Kelebek1 ilaç kullanımı ilk 3 ay sıkıntılı. O zaman bile zorunluluk halinde ilaç veriyorlar.Jendinizi strese sokmayın o daha büyük sorun.Yarın yine de doktorunuza sorun içiniz rahatlasın

Korkmayın kuvvetli muhtemel bir sorun olmamıştır ilaç mide grubu ilacından çoğu anne adayına muadili verilir son aylar da özellikle siz yine de tedbirli olun kendi ilaçlarınızı diğer ilaçlardan ayrı bir yere koyun ama bu konudan kalbinizi ferah tutun

1Kelebek1 eminim edeceğinize sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏼🌸🌸

1Kelebek1 tüm ilaçlrda gebeler kullanamaz yazıyor tedbiren canım içini ferah tut kendi doktoruna tekrar sor yinede

1Kelebek1 doktorunuza sordunuz ve sorun olmaz dediyse içinizi ferah tutun. Ayy ben anlatayımda gülelim azıcık 🤣 lutinus diye fitil kullandım Progestan öncesinde. Sabah erkenden uyanıyordum ilacı almak için. Kocaman fitili yutmuştum uyku sersemi. 10-15 sn geçmedi ayıldım ama ilaç gitmişti zorla kusturmuştum kendimi korkumdan çünkü ağızdan alınmaz demişti doktorum. Şu an komik geliyor ama o an öldüm ve dirildim 😬