Yanlış ilacı içtim 🥺
1Kelebek1 Tek bir kere içmeyle hiçbişey olmaz canım korkma ama doktoruna sor yine için rahat etsin
1Kelebek1 mide koruyucular B grubu ilaçlara gırıyo yani az riskli diye biliyorum. B grubu ilaçlar kar zarar hesabı yapılarak gebelere veriliyor. Faydası olacaksa bebeğe verdiği ya da verebileceği zarar çok çok az olacağı için annenin rahatı ve sağlığı için verilebiliyor. Bazı antibiyotik ve ağri kesiciler de böyledir. Stres ve panik yapmayın ama doktorunuzu da bilgilendirin bu konuyla ilgili
1Kelebek1 ilaç kullanımı ilk 3 ay sıkıntılı. O zaman bile zorunluluk halinde ilaç veriyorlar.Jendinizi strese sokmayın o daha büyük sorun.Yarın yine de doktorunuza sorun içiniz rahatlasın
Korkmayın kuvvetli muhtemel bir sorun olmamıştır ilaç mide grubu ilacından çoğu anne adayına muadili verilir son aylar da özellikle siz yine de tedbirli olun kendi ilaçlarınızı diğer ilaçlardan ayrı bir yere koyun ama bu konudan kalbinizi ferah tutun
Deepbluee2 tamam teşekkür ederim 🥰
Kesimeliff haklısınız dalgınlığıma geldi çok daha dikkat edicem bundan sonra
1Kelebek1 eminim edeceğinize sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏼🌸🌸
1Kelebek1 doktorunuza sordunuz ve sorun olmaz dediyse içinizi ferah tutun. Ayy ben anlatayımda gülelim azıcık 🤣 lutinus diye fitil kullandım Progestan öncesinde. Sabah erkenden uyanıyordum ilacı almak için. Kocaman fitili yutmuştum uyku sersemi. 10-15 sn geçmedi ayıldım ama ilaç gitmişti zorla kusturmuştum kendimi korkumdan çünkü ağızdan alınmaz demişti doktorum. Şu an komik geliyor ama o an öldüm ve dirildim 😬