Tanura08 Hamilelik nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasınız , neler aldınız, ne eksikleriniz var postun altında toplanalım 💖💙🤍
neslsah-1 Tanura08 29+4 ten selamlar 🌸🤍 bi beşiğimiz ve pusetimiz kaldı sanırsam geri kalan benm ufak tefek ihtiyaçlarım 🤍
iremsevinc Tanura08 30+2 tüm hazırlıklar bitti bi çantasını hazırlıcam 11 Eylül’de yardımcı abla gelecek detaylı, temizlik için kışlıkları yapmaya başladım hafiften sağımdan soluma dönemiyorum geceleri uykular haram idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullanıyorum maalesef sırt ağrılarım çok oluyor 😞😞
Svllkccc Tanura08 28+6 beşik bebek arabası kıyafetleri banyo ihtiyaçları vs. hazır ama daha eksikleri var eylülde tamamlıcaz inşallah hastane çantasınıda 30.haftada hazırlamaya başlıcam 🐣❤️
ey_ber Tanura08 31+1 her şeyi aldık sadece kendime terlik alicam ama daha hastane çantasını hazirlamadim 33 haftalikken falan hazırlarım galiba
kubratugba Merhaba canım 30.haftadayim herseyimiz hazır hastahane çantası hazırlamadım sadece onuda hafta sonu hazırlarım diyorum.Saga sola donmek zorlaştı sayılı günlerimiz kaldı sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
neslsah-1 kubratugba fenalık geliyo bana sanki nefesimi kesiyolar normalmi acaba ya ölücem gibi hissediyorum bu 1 haftadır yatarken içim kararıyo resmen 😅
Tanura08 @"neslsah- kubratugba bende öyle hastahane çantası ve bir kaç küçük şeyden başka eksiğim kalmadı 31+2 olduk ve gittikçe ağırlaşıyorum
Tanura08 iremsevinc çok geçmiş olsun enfeksiyon zorluyormuş bende ağırlaştım ve bel ağrılarım var sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏
ssibelata 31+2’den selamlar 🙈 bizim de çoğu şeyimiz hazır. Benim bir kaç eksiğim kaldı o kadar. Daha sonra hastane çantası hazırlamaya başlayacağım 😇 gece rahatsızlıklarım arttı bebeğim çok hareketlendi artık gittikçe de artacak gibi 😅 sağlıkla gelmesini bekliyoruz ❤️
gzm_42 Tanura08 28+5 olduk ikizlerimle herşey tamam zaten ilk oğlumdan kalan küçük bebek kıyafetlerinide cikartmistim yıkayıp utuleyp dolaba yerleştirdim ikiz oldukları için herşeyi hallettim çok şükür bı evimin köklü temizliği kaldı onuda Eylül’ün başında hallettik mi bekliycem doğumu artık ikizler biraz daha erken geldikleri için Eylül sonu Ekim başı gibi olabilir bizim 🥰
Elifengin Tanura08 daha önce erken doğumda 2 kız kayıp ettim, şu anda da erken doğum riskim var maalesef o yüzden alamıyorum 😞 çok heves etsem de insanın eli giderken korkuyor
merve_89 Ufak tefek biseyler aldım ben 4 yaşında kızım var bebek lafına tahammül bile edemiyor onun yaninda bişey alamıyorum o yuzden
serapmusta Tanura08 31+3 olduk. Eksiğimiz kalmadı galiba. Yıkamaya başlayınca göreceğiz 😂 o kadar çok şey aldım ki hatırlayamıyorum artık. 15 gün sonra falan hazırlıklara başlayacağım ev temizliği için abla gelecek. Sonrasında yıkayıp ütüleyip çanta hazırlarım. Bel ve sırt ağrılarım başladı bi iki haftadır. Onun dışında iyiyim şimdilik
Epifizbezi serapmusta merhaba ev temizliği için ne kadar fiyata anlaştınız ve nereler yapılacak bende kararsız kaldım yapsam mı diye
Miniklerinannesiyim serapmusta kaç adet yeni dogan aldınız neler aldınız bende kasım sonu Aralık başı dogum yapıcam sizce nelerden kaç adet almalıyım
Tanura08 Elifengin Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla gelsin 🙏
fatihmete78 Elifengin kaçıncı haftadasınız şuan? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bu sefer