Busraatpl Ilkheyecanim yılbaşından sonra gittiniz mi hiç fiyatlara zam gelmiş mi acaba bende oraya gidiyorum da daha muayeneme var merak ediyorum
Ilkheyecanim Busraatpl evet canım gittim sadece doğum paketinin fiyatı 50 tl artmış 4000 olmuş muane ücreti aynı bi değişiklik olmamış
Busraatpl Ilkheyecanim doğum paketi için geç kaldım memlekete mi gitsem ankarada mı olsa derken. Sadece doğum düşünüyorum onda oldu mu acaba değişiklik merak ettim gerci pakete 50 geldiyse onada cok gelmemiştir heralde
Ilkheyecanim SARAMAZE19 en ucuz hastane bide diğer özellere bakıldığı zaman doğum paketi daha avantajlı geliyor 3000 doğum fiyatı 4000 herşey dahil doğum paketi
cilm SARAMAZE19 yenimahalle kadın doguma başka bi sebepte gitmiştim. aşırı kalabalık. ve çok ilgilenmiyolar.. hem ilk dogumuda kabul etmiyolar
Ilkheyecanim SARAMAZE19 oraya gitmedim bilmiyorum koru ve lokman hekim hastanelerine sordum daha pahalılar onları kastettim aslında :)
FHKK SARAMAZE19 gititn mi canım yenimahalle devlet hastanesine ben gidiyordum oraya ilk doğum orda olmadığı için bıraktım
SARAMAZE19 FHKK uzun hikaye kuzum eşim ilgisiz alakasız gripten yerlerde surunuorum maddi anlamda desteksiz vs vs şuan derdim eşim yani
Esrammm22 SARAMAZE19 yenimahallede tülay hanım vardı hala varmı bilmiyorum ablam çok memnun kalmıştı ondan.
Adeniz SARAMAZE19 kaynana içerir başlık yazmadığın için yazan yoktur bir daha post atarken bunu dene 😄
SARAMAZE19 Adeniz 😂😂😂 kaynanamla derdim yok çok şükür bn derdimi dile getiren biriyim ve ilk dogumumda çok yardımcı oldu ikinciye de gel evime diorum😁