Üssttt
Bacaklarda deri altında şişlikler
Üstte kalsın
DryStr eritema nadozum olabilir. Gebeliğimin 2. 3 ayından beri cekiyorum suan bacaklarım kırmızı ve mor. Altında bir sürü sebep yatıyor gebelikte buna dahil. Bana local anestezi ile biyopsi alınabilir denildi. Doktorum sıkıntı olmadığını istersem beklemem gerektiğini de dile getirdi. Hayırlısıyla doğumuma 2-3 hafta var bittilten sonra takip edicem geçmezse ramotolojiye öyle gidicem arastır istersen iyi bi cildiye doktoruna git bana ilaçlarınında kortizonlu olduğunu suan veremiceğini söyledi😓 geçmiş olsun
@Ozgekurtt yaa sizede çok geçmiş olsun biran önce geçer 🌸14+2 haftalık oldum yolun başındayım umarım geçer çünkü çok hassas dokununca ağrı yapıyor ben pazartesi bi uzman doktora gideyim neymiş bakılsın duruma göre yapalabilecek bir şey varsa yapılır gerçi gebe olunca ilaç vs de verilmiyor da bakalım bi
Fotoğraf atma şansınız var mı benimde göbek çevremde aynı durum var aynı şey mi bilmiyorum
DryStr tesekkür ederim dediğim gibi bana biyopsi alınması lazım dediler oda baya bi cildin altına iniyomus mayıs ayından beri bacaklarım aynı ve hiçbir sekilde geçmedi ve daha da görünmeyen altta tomurcuk gibi cıkan seylerin olması insanı yıpratıyo cildiye ye muhakkak görünün
@Ozgekurtt rica ederim benimde öyle bacaklarım çok kötü görünüyor tesettürlüyüm görünmüyor ama ben kendim baktığım zaman bile rahatsız oluyorum 😔 görünce bakalım ne dicek doktor
19 haftalık hamileyim yaklaşık 1 ay önce sol bacağımda kırmızı ağrılı büyüklü küçüklü şişlikler cıktı 2 ayrı kalp damar doktoruna ve 3 ayrı cildiye doktoruna göründüm eritema nodozum tanısı kondu cilt alt yağ dokusunun enfeksiyon kapmasıymış. Bana denen gebeliğin sebep olduğu.