Geçen günlerde atmıştım yumurtladığımı düşünmüştük kızlar ayın 12sinde, ama en altta bugün yaptığım testte daha koyu gibi duruyor lütfen değerlendirir misiniz? Neden sürekli koyu renk çıkıyor bu normal insanların hep silik çizgi bende koyu 😭 kan değerinde neye bakmak lazım lh yüksekse sürekli böyle koyu mu çıkıyor yoksa
Kızlar LH testime bakar mısınız?
elifbsraaa1 günde bi kez yapsanız yeterli ovulasyon testini bı de öğleden sonra saat 14.00ile 16.00arasi daha yoğun salgılanır lh hormonu saatlere dikkat etmeniz gerekli
elifbsraaa1 anladığım kadarıyla yumurtlama olmuş fakat catlama olmamış
Gzde_defne ne yapabilirim çatlaması için havuç falan yiyin diyorlardı birilerine bende de etki eder mi
- Düzenlendi
Ebaki aa öyle mi bende sabahki idrardan sonraki diye yapmaya çalışıyorum o olmazsa akşam 7 buçuk çalıştığım için her gün aynı saatte yapamıyorum işyerimde tuvalet olmuyor genelde şantiye mimarıyım 😞
elifbsraaa1 evet bol bol havuc yiyebilirsiniz adete kaç gün var
Gzde_defne ay başı olucam galiba biraz düzensiz
elifbsraaa1 ayın 8 indeki de baya koyu görünüyor.testi günde 1 kez hep aynı saatte yapın 2 saat önceden de sıvı alımını bırakıp yapın
Gzde_defne öyle yapıyorum ona rağmen bu şekilde çıkıyor aynı saatte zor ofise gittiğimde yapabiliyorum yada evde ☹️
Gzde_defne adetim ayın 7sinde bitti 8inde yumurtlama olabiliyor mu ki
elifbsraaa1 okumuştum burda oldugunu ben kendimde denk gelmedim. Pcos var mı sizde pcos ta lh testleri koyu çıkar amh değeriniz kaç
elifbsraaa1 evet cnm akşam 8gibi de yapabilirsin ama her gün aynı saatte ve iki saat önceden sıvı birşeyler içmemiş ol
Gzde_defne var, ama 0.68 geçen ay