1. haftadayım ve aynı şikayetler bende de var. sağa yatıyorum tekmeler yiyorum sola yatıyorum tekmeler yiyorum. Sırt üstü uzanıyorum aşırı hareketleniyor asla durmuyor utanmasam resmen uykusuzluktan ağlayacağım artık o derece valla :)

eea ne yapıcaz böyle gündüz ev temizlik yoruyor gece bebek uyutmuyor. Bir de geçtiğimiz haftalarda gece tuvalate gittiğimde tekrardan uyuyabiliyordum şimdi uykum kaçıyor neden onu da anlamadım nasıl yatıcaz ya

• eea bunu yanıtladı.

32+4 üm. Bende bir haftadır uyku yok yarım yamalak. Gündüz uyumayım gece uyurum dedim tuttum kendimi yine uyuyamıyorum. Ben ağladım valla uyuyamıyorum diye 😃

Kckglr Daha bebekleri kucağımıza almadan başladı uykusuzluk 😂🥹 bel ağrısı bacak ağrısı girdi şimdi de bazen yeterrr diyesim geliyor

Alkimbynz bilmiyorum valla eşim yanımda şimdi mis gibi uyuyor sinirden onu da uyandırmak istiyorum 😂 ben uyuyamıyorum diye 😂

Alkimbynz vallahi öyle uykusuzluğa hazırlık sanırım. Ağlaya ağlaya kabul etcez bu durumu galiba 🤷‍♀️

Alkimbynz daha 28. Haftamda aynıyım maalesef en iyisi hamike yastığı bu büyük uzun olanlardan birde onu deneyin derim öylede biraz sanki tekmeler azalıyor mu ne yada uyuşuyorum yavaş yavaş 🙂😬

Alkimbynz 36+5 deyiz gece gündüz kavram bitti ayakta uyuyorum artık gündüz sakin olup gece sanki içerde savaş yapıyo 😂😂

Alkimbynz hiç sorma bacım hele bende bide iki tane var 29 haftaligim daha sağa donuyom bi tanesini eziyom sola donuyom öbürü eziliyo resmen hissediyom ezdigimi napaym 🤣

eea

Betul_ela0 normal pofidik yastığım var bacak arama birazda karın kısmına koyuyorum ama sürekli döndüğüm için yastıkla mücadele de zor oluyor az zaman kaldı diye de o dediğiniz yaratıklardan da almadım

mrvdrsn gündüz hareketten uyuyorlar gece de sıvı çalkalanmadığı için uyanıp vakit geçiriyorlar ama yanlış zaman bilmiyorlarrrr 😂😂 benimki gündüz de durmadı bugün

Mucizeayla Ayy Allah bağışlasın maşallah suphanAllah 🩷 eziliyor gibi geliyor da mümkün değilmiş olmadığı tarafa yat demişti bana doktorumyan yatıyor hehslde iki tarafımda dolu anlamadım gitti. Allah sana yardımcı olsun 😂😂

Kızlar sadece bebeklerin hareketleri de değil nefes darlığıda uyutmuyor siz de öyle misiniz

Alkimbynz ayy daha ileriki haftalarda hiç rahatın olmuyor 37+6 günlüğüm akşam olduğunda artık ağrılardan kımıldayamıyorum gece dönemiyorum belimin ağırsından her tarafım dökülüyor sankş birde hareketleriii beni hoplatıyor ama herşeyiyle güzel onu yaşamak hissetmek 🫠

sispsmnr biliyordum ama duyunca da bi eyvah diyor insan 😂😂 orası öyle tabi varlıklarına bin şükür

Alkimbynz uyumak dinlendirmiyor artık daha çok ağrılarla kalkıyorsun birde lavaboya gitmektsn uyunmuyor 😅🥲analık zormuş 😂 ama sırtınızı duvara yada koltuğa yaslayarak uyursanız daha rahat edersiniz