32+4 olduk. Ne sağ ne sol tarafıma yatamıyorum hafif göbeğim yukarı gelecek şekilde yatmaya çalışıyorum olmuyor. Tekmeleri sanki böbreğime kadar geliyor sırt üstü yatmak iyi değil biliyorum nasıl yatacağım bu şekilde akıl verir misiniz? Bebeğim anladığım kadarıyla doğum pozisyonunda değil henüz bugün özellikle çok hareketliydi gezdi durdu. Uyumak istiyorum 🥺
Ne sağ ne sol YATAMIYORUM
- haftadayım ve aynı şikayetler bende de var. sağa yatıyorum tekmeler yiyorum sola yatıyorum tekmeler yiyorum. Sırt üstü uzanıyorum aşırı hareketleniyor asla durmuyor utanmasam resmen uykusuzluktan ağlayacağım artık o derece valla :)
eea ne yapıcaz böyle gündüz ev temizlik yoruyor gece bebek uyutmuyor. Bir de geçtiğimiz haftalarda gece tuvalate gittiğimde tekrardan uyuyabiliyordum şimdi uykum kaçıyor neden onu da anlamadım nasıl yatıcaz ya
Üstttt
32+4 üm. Bende bir haftadır uyku yok yarım yamalak. Gündüz uyumayım gece uyurum dedim tuttum kendimi yine uyuyamıyorum. Ben ağladım valla uyuyamıyorum diye 😃
Kckglr Daha bebekleri kucağımıza almadan başladı uykusuzluk 😂🥹 bel ağrısı bacak ağrısı girdi şimdi de bazen yeterrr diyesim geliyor
Alkimbynz daha 28. Haftamda aynıyım maalesef en iyisi hamike yastığı bu büyük uzun olanlardan birde onu deneyin derim öylede biraz sanki tekmeler azalıyor mu ne yada uyuşuyorum yavaş yavaş 🙂😬
Alkimbynz hiç sorma bacım hele bende bide iki tane var 29 haftaligim daha sağa donuyom bi tanesini eziyom sola donuyom öbürü eziliyo resmen hissediyom ezdigimi napaym 🤣
Alkimbynz bacak arasına yastık koyup yan tarafa yatmayı denediniz mi
Betul_ela0 normal pofidik yastığım var bacak arama birazda karın kısmına koyuyorum ama sürekli döndüğüm için yastıkla mücadele de zor oluyor az zaman kaldı diye de o dediğiniz yaratıklardan da almadım
mrvdrsn gündüz hareketten uyuyorlar gece de sıvı çalkalanmadığı için uyanıp vakit geçiriyorlar ama yanlış zaman bilmiyorlarrrr 😂😂 benimki gündüz de durmadı bugün
Mucizeayla Ayy Allah bağışlasın maşallah suphanAllah 🩷 eziliyor gibi geliyor da mümkün değilmiş olmadığı tarafa yat demişti bana doktorumyan yatıyor hehslde iki tarafımda dolu anlamadım gitti. Allah sana yardımcı olsun 😂😂
2melekannesi1 denedim denedim bir süre rahat oluyor sonra yine başa dönüyor
Kızlar sadece bebeklerin hareketleri de değil nefes darlığıda uyutmuyor siz de öyle misiniz
Kckglr evet bazen oluyor yön değiştirince geçiyor benimki
sispsmnr biliyordum ama duyunca da bi eyvah diyor insan 😂😂 orası öyle tabi varlıklarına bin şükür