Eliffklsn 15.haftamdayım
Kanama
EbruDemir81 teşekkür ederim söylediğiniz için bende öyle yapayım 💕
Fatmaacylnn ben 22.haftamdayim hala gece 1 tane iciyorum ilk zamanlar gunde 3 tane kullandigimi da biliyorum ben fitil olarak kullanmaamistim . Benimde plesantam asagida ara kanamam olmustu cok sukur simdi yok . Ama iliskiyi kes eşinle kanama yapar cunku
Ben de 14. Haftada 2 kez kanama yaşadım hem de şakır şakır 2gun arayla adet olmusum gibi
Plesenta asagi yerleşmiş ama rahim ağzın tam kapanmıyor dediler yatarsan dinlenirsen düzelme ihtimali yüksek 20. Haftalara kadar dediler 2 farklı doktor söyledi bunları da.Progestani bana da eczane iki türlü de olur dedi ama ben hap olarak kullandım çoğu fitil olarak kullanmış daha iyi deniliyo.Velhasil şimdi 23 haftalik olduk ve 18. Haftada falan yukari çıktı demişti doktor tam kapanmaması benim için büyük şanstı eğer öyleyse surekli yat dinlen ben kalkmadım wc dışında ayağa hiç neredeyse 3-4 hafta.Cok geçmiş olsun size de ,moralinizi asla bozmayın hersey düzeliyor Allahın izniyle dua edin bol bol ve bolca su tuketin cok fayda sagliyor🫠🥰
Fatmaacylnn ben de 12+4 haftaligim kahverengi kanamam oluyo az önce daha fitil koydum progestani o şekilde kullanıyorum ben ama benim rahmim kalp şeklinde senin bı anomali var mı doktorun ne dedi ben iki kere aktif kanama yaşadım aşırı derecede bebeğin olduğu yerde değil korkulacak bişey yok dedi doktorum ama tedirgin oluyorum surekli
Mlsaa99 evet bugün doktorda yasakladı ilişkiyi çok yorulma dinlen dedi ama çok korktum ilk gebeliğim ve şimdiye kadar böyle bişey söylenmemişti bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah sağlıklıca hayırlı bi şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız💕
HAvvAHmet evet benim de şuan çok fazla bu haftaya kadar böyle bi sıkıntım yoktu 12.haftada kahverengi hafif bi akıntı gelmişti sadece salı günü doktora gittim sadece plesenta rahmin ağzını kapatıyo dedi hiç bişey de yasaklamadı bende o yüzden günlük rutin işlerimi yapıyordum bugün acilden gittiğimde ilişkiyi yasakladı ve yorulmamamı söyledi bende daha dikkatli olucam o yüzden inşallah ama çok korktum ve ağladım ilk hamileliğim olduğu için acemiyim insan bi anda panik oluyor içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinzi💙
Eliffklsn bana sadece plesenta rahmin ağzını kapatıyor dedi 1 ay sonra tekrar gel bakalım dedi başka hiç bişey demedi şimdiye kadar başka doktorlara da gittim ama böyle bişey söylenmemişti o yüzden korktum ve stres yaptım bugün de kanamam olunca çok panikledim
- Düzenlendi
Fatmaacylnn Valla bize hala yasak iliski sebebini sorcam tekrar gidince kontrole çünkü ayrintili ultrason falan da yapıldı plesenta yukarıdaydi neden yasak devam utanıyorum ama sorcam 😀 Hiç merak etmeyin inanın ömrü varsa yaşar ama biz anne yüreği işte vicdan azabı çekmeyelim sonra diye dikkatli olun diyorum ben yattım ve elimden suyu düşürmedim kasilmalarim ağrılarım oluyordu o sebepten, su içtikçe rahatladım hep abartmıyorum.Benim de ilk hamilelik ve 2.5 sene sonunda geldi o yüzden o telaşı çok iyi anlıyorum stres yapmayın kafanızı başka şeylerle meşgul edin eve gerekirse bikac hafta misafir kabul etmeyin duzelirsiniz diye umuyorum ha gecmezse bile elimden geleni yaptım rahatlığı olur zaten devamlı dikkat etmeniz gerekir bebege bisey olmaz inşallah her türlü lehinize🫠🥰
HAvvAHmet sorun bakalım nedenmiş😄 bende normalde olacağı varsa olur nasip diye düşünüyordum hep ama insanın başına gelmeyince bilemiyonuş çok korkuttu beni ama bugün şükür düne göre iyiyim kanamam da azaldı sizlerden de böyle şeyleri duyunca içim rahatladı bol bol yatıyorum çok kalkmanaya çalışıyorum inşallah bir an önce geçicek çok dikkat ediyorum 🥰
Fatmaacylnn Ozeldeki doktor bu kanama bebekle ilgili kanayan sensin bebek degil rahat ol demisti bana 😀Güzel bi hamilelik geçirmenizi dilerim bebeğinize de kendinize de çok iyi bakın 🥰🥰
HAvvAHmet çok teşekkür ederim sizde kendinize çok iyi bakın Allah razı olsun 💕 🥰