Gizemkrmn beautifulgirl anladım çok şükür ki atlatmışşsın🙏 benim protein kacagı yok ama baş ağrısı asla geçmiyor delirmek üzereyim sürekli başım ağrıyor
Swan97 Gizemkrmn Gamze_dn beautifulgirl benim de 14 haftadan beri protein kaçağım var tansiyonum normalde hep 9/6 ydı eskiden ama 12/8leri görmeye başladık baş ağrısı baskı hissi ve bazen dönmeler oluyor. şimdi tam 20+0ım. Pazartesi tekrar 24 saat idrar vericem korkuyorum önceden iki gebelik kaybım var. Allahım bu sefer sağlıkla zamanında doğurmamı nasip etsin
Gizemkrmn Swan97 rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cok geçmiş olsun umarım hersey güzel olur
beautifulgirl Swan97 14den üstüne yüksek tansiyon diyorlar canım tek protein kaçağı zehirlenme sayılmıyor sanırım tam bilmiyorum limonlu su içebilirsin günlük olarak tansiyon için inşallah bir sıkıntı olmaz canım
Aycicegi_ Gizemkrmn Ben 34. Haftamda gebelik zehirlenmesinden sezeryan oldum, sağlıklı bir kızım oldu, küvöze girmedi. Sizin haftanız gayet iyi içiniz rahat olsun.
Gizemkrmn Zehra-55 tansiyonum suan 11 7 falan normale döndü zaten düşük tansiyonluydum normalde 10 5 falandı dün cok yükseldi bi anda
Halide65 Gizemkrmn bende aynı problemi yaşadım. Şuan ikinciye hamileyim Şuan her şey yolunda. İnşallah bizde de tekrar çıkmaz. Doktorum kan sulandırıcı ilaç ve iğne verdi onları kullanıyorum. Size verildi mi
Gizemkrmn Swan97 omron markasının bu markayı kullanıyorlar sağlık ocağında falan oyüzden o markayı tercih ettim
Swan97 Gizemkrmn ben de omron aldım ama hastanede ölçülenden hep 20 birim düşük çıkarıyor. Tansiyonum yükselse fark etmemekten korkuyorum
Swan97 beautifulgirl inşallah 🎀 çok korkuyorum iki kere gebelik kaybı yaşadım bu sefer sağ salim doğsun büyüsün diye dua ediyorum 🥺
Deebg Swan97 evet bende en iyisi diye omron aldım ama hastanedekilerden düşük ölçüyor sürekli anlamadım
Gizemkrmn Swan97 evet benimde suan hep 10 6 11 7 falan çıkıyor ilkte benimde korkum oldu ama hastanede sonradan ölcümlerde 9 5 e kadar düştü yükseldigini başımı kaldıramıyorum agrıdan öyle anlarım heralde umarım yanlış ölçmüyordur
beautifulgirl Deebg o an düşük çıkıyor olabilir evde yüksek çıkıyorsa resmini çekin doktoru bilgilendir canım
Swan97 Deebg çok fazla şikayet gördüm aynı sebeple yazan bir sürü insan olmuş. Çok pişman oldum. Kalibre etme şansım varsa kalibre ettirmek istiyorum
Swan97 Gizemkrmn inşallah yükselmez tansiyonumuz ya ben daha 20 haftalığım. Allaha şükür siz neredeyse sonuna gelmişsiniz eğer yükselirse bence doktorunuz riske almadan doğuma almak isteyebilir içinizi ferah tutun bebeğinize kavuşmanıza bikaç hafta kaldı🩵🩷