Merhaba sevgili anneler benim 3 tane düşüğüm var gen testlerimiz temiz çıktı kan pıhtılaşmamız var bende ona suan hamileyim 14. Haftamdayım coraspirin kullanıyorum doktor bunun yeterli olduğunu söyledi.Neyse geçen hafta muayneye gittim bugünde kontrol muaneyeme gittim benim sıkıntım çocuğun zaten 10. Haftaları geçememesiydi haliyle hep tedirgin ve korkuyla yaşıyorum doktorum bugün bana neden geldin gibi bişey dedi bende kontrol muayenesi dedim her hafta seni muayenemi edicez dedi bende benim sıkıntım zaten çocuğun bu haftalara gelememesi oyuzdende tedirginim haliyle hem sizde gelin bakarız dediniz dedim benmi dedim diyo okadar bozuldumki .zaten 11,12 haftalarımda. İzinliydi ikili teste gerek yok direk fetal dna yaptır dedi izinli olduğu dönemler hastane arıyor iptal ediyor randevuyu asistanı takip edip bu haftalarda test haftanız falan demiyor Beylikdüzü medicana Ali metin Celepe gidiyorum adını çok duydum diye tercih etmiştim ama değiştirmeyide düşünüyorum açıkçası sizler olsanız ne yapardınız 🤔