mucizemgelsin61 58Vildan Zuhal dinç evet randevu aldığımda onunda ismini çok görüyorum yani bilemiyorum canım denk gelemeyebilirsin ama tekrar git bişey kaybetmezsin hep zeynep kamilemi gidiyorsun
58Vildan mucizemgelsin61 evet ssvd denemek istiyorum oraya gidiyorum onun için sen nerede oturuyosyn sirekli zeynep kamile mi gidiyosun?
neslsah-1 Mutlluu zeynep kamile gidebilisen tavsiye ederim özel gibi eşinde gelebiliyo yanında ilgileride çok güxek bence bana uzak olmasa özele gitmem orda doğum yapardım :/
Edanur60 @“Mutlluu”# canım bende Ümraniye inkilap da Sümeyra okur salmana gidiyorum kendi kliniği var çok güzel çok ilgili ve o kadar tatlı dilli ki kafama bi soru takılsa hemen yazıyorum ve cevap veriyor çok güzel biraz pahalı ama bana göre normal gelıyor
Mutlluu Edanur60 şuan neredeyse her yerde fiyatlar öyle ben beta testi yaptırmak için erdem hastanesine gittim 1200 tl istedi sadece 1 test muayene gayet normal şuan
Edanur60 @“Mutlluu”#oralar pahalı ben Ümran tıpta yaptırıyorum tüm tahlilleri bthcg de hep orda verdım 155tl yaptırıyordum
Mutlluu Edanur60 geçen unutmaz tıp merkezinde yaptırdım 185 tl verdim bugün dr afiyet hastanesinde yaptım 200 tl verdim
Mutlluu Edanur60 hatta erdeme. Gittim normalde hep orda veririm bu sefer çok gereksiz arttırmış hatta oradaki sekreter beni yönlendirdi dediki burda yaptırmayın dedi unutmaz tıp merkezi var oraya gidin dedi öylelikle gittim ordaki fiyatı duyunca daha çok şaşırdım 1200 tl nerde 185 tl nerde
mucizemgelsin61 haticeyildirim Yani şöyle 2 hafta önce gittiğimde denk geldim bugün gittim bugünde gizeme denk geldim ama daha önceleri hep farklıydı her gittiğimde
Edanur60 minee5 her hastane için farklı fiyat veriyorlar bana çok fazla geldiği için başka doktora geçmek zorunda kaldım maalesef en son aralıkda gitmiştim ve o zaman sorduğumda en düşük doğum ücreti 65bindi