58Vildan mucizemgelsin61 yaa adına çok sevindim. Ben zuhal dinç diye bir doktora aldım erkek asistan vardı ve mükemmel ilgilendi acaba sürekli gitsem onunla denk gelebilir miyiz diye düşündüm
mucizemgelsin61 58Vildan Zuhal dinç evet randevu aldığımda onunda ismini çok görüyorum yani bilemiyorum canım denk gelemeyebilirsin ama tekrar git bişey kaybetmezsin hep zeynep kamilemi gidiyorsun
Brckymk Mutlluu 1200 tl aslında 950 ydi ama zam geldi kliniği olan doktor da var istersen tavsiye ederim ama onda muayene ücreti biraz daha pahalıydı bir onlarda anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapıyosun bu sefer hem hastaneye hem doktora para veriyorsun diye biliyorum
Mutlluu Brckymk yine gayet iyi ben en son fera business da kadriye şenere 1250 tl veriyordum ocak ayında şimdi 1800 yapmıştır kesin
Mavisevgim Mutlluu Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde Fethiye Demirtaş acar, elif malçok,mehtap yücedağ. Bu doktorlar çok iyi hastaneden de gayet memnunum
Melek3675 Mutlluu hem özel hem devlete gidiyorum kontrolleri devlette elif malçok takipliyim çok iyi cok ilgili doktor tavsiye ederim özelde de santral de afiyet hastanesi nigar hanımdayım doğumu orda yapacağım
Melek3675 Mutlluu ara kontrollerde özele gitmeyi gereksiz buluyorum aslında o yüzden devlete gidiyorum 😀
elifbusra13 Çamlıca Medipol Kadriye erdem’e gidiyorum çok memnunum Güleryüzlü ve herşeyi detaylı anlatiyo içinizi rahatlatiyo her konuda 🌸