Fatmauzun_ Birkatibe bence soyle doktor bana o hafta dollenmıs dedı yanı o haftalık ılıskımden olan ben adet olmadım dıye yaptım ama adetımı emgellemıs normal yanı kız erkek
Mzzz Bir_nazenin01 bilip bilmemen önemli değil geç döllenme demek normalden daha ileri tarihte yumurtalama demek yani olay yumurtlama ile alakalı ama cinsiyrti sperm belirliyor yani geç dlenmr demek normalden uzun süren döllenme değil
Bir_nazenin01 Mzzz normalden daha ileri tarihte yumurtlamadım diyorum zaten her zaman aynıydı sadece bir iki gün fark olursa olur du bende yine de teşekkür ederim
Mzzz Bir_nazenin01 ama geç döllenme geç yumurtlama demek demekki normaldede bir tık geç yumurtluyorsun 🤗
turkan403 Bir_nazenin01 anladim canım sağlıkla gelsin benmki de baya fark var bence sorun olmuyo diye biliyorum ya bazen aklima da takiliyo
annembebegim Birkatibe geç döllenme aslında yumurtlamanın ortalamaya göre daha geç çıkmasıyla alakalı. Ama mesela geç yumurtlama olsa bile yine o gün bir ilişki olduysa erkek olur aslında geç döllenme ile cinsiyetin doğrudan bir ilişkisi yok. İlişki tarihi yumurtlama gününe yakınsa geç döllenme de olsa erkek olabilir. Ama o günlerde değil öncesinde ilişki olduysa kız olabilir ☺️
Sahra1221 Bir_nazenin01 canım geç döllenmede kaçma öğrendin. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra kaç çıktı değerin.
Sahra1221 Bir_nazenin01 benim de öyle de korktum acaba az mı artmış diye. Adetin 21. Günü çatladı bugün baktım 27 olmuş doktor az artmış dedi iki gün önce 18 di. Üzüldüm sormak istedim
Hasret18ayaz İlk gebelifim geç döllenme erkek ikinci gebeliğim geç döllenme kızmış ama maalesef kaybettim şuan yine gebeyim bu geç döllenme değil erken döllenme 😂😂😂 adete 6 gün kala öğrendim bakalım ne olacak
04052016mh Bir_nazenin01 ilk hamileliğimde adetiminin ilk günüyle birlikte 13 gün sonra öğrenmiştim baya baya erkendi ve erkek, ikinci günüme 1 hafta kala öğrendim oda erkek öyle birşey varsa bende tam tersi sanırım 😊🤷🏽♀️
Meryem345 Bir_nazenin01 benim de sanırım geç döllenme çünkü son adet tarihin den itibaren 10 hafta çıkıyor ama doktor 9 dedi bi hafta geriden geliyor 😂 ilk defa geç döllenme başıma geldi 3. Gebeliğim daha cinsiyeti öğrenmedim ama içimden kız geçiyor 💖
Bir_nazenin01 Meryem345 valla benim de 1 hafta geriden geliyor merak ediyorum bakalım kız mı erkek mi 😅
Meryem345 Gamze_gamze gerçekten öyle mi acaba ya bende geç döllenme oldu normal adet tarihinden 1 hafta geride çıkıyor ultrasonda ama daha cinsiyet öğrenmedim 10 haftalık daha 🌸
Gamze_gamze Meryem345 ben de bir hafta farkla geç döllenme olduğumu öğrendim doktor 11. Haftada kıza benzetti geçen hafta da kız olduğu netleşti
Ezgi3535 Bnm de gec, döllenme 1hafta geriden gözüküyor dün öğrendim cinsiyet kız bitane oğlum var var o hep önde gidiyordu haftasına göre oğlum oldu genelde çoğunluk geç döllenme kızda oluyor hep karsıma öle cktı