Mmerwe Eda07 eşin bu konuda sana baskıcı değilse ve yanında olacaksa bence sakın koyma ve bu düzeni bozarak tarihe geç..
Esrabzdmr Eda07 benim eşim de dedesinin ismini koymak istemisti surat falan astım biraz sonra vazgeçti. İstiyorsa göbek adını koyabilirsin kayinvalidenin ismini
R_Arslan Eda07 nefret ettim boyle insanlardan ya bi salın şu ebeveynleri . Kesinlikle kendi istediginizi koyun kesinlikle.
Dnddrn Mikiki benim adımı da bu inanışa göre koymuşlar babaannem ve onun kayınvalidesi tartışmış beni öldürmeye niyetiniz mı bar diye babaannemde ben koyyumda ben öleyim o zaman demis gene kayinvalidesinden sonra olmuş babaannem
ebru_ecrin_demir En deli olduğum konu ne münasebetki çocugun adı birisin adı olsun odünyaya gelen yepyeni bi birey krndine özel ismi olmalı çok karşıyım bu duruma kızımada isim kendim koydum oğlumunda ismine kendim karar verdim 9 ay ben taşıyorum karnımda eşimden başka kimseye fikir dahi sormam ki bizim iki babanın adıda ibrahim adı belli koy dediler takmadım kimseyi
Annesininmucizesi Eda07 aaa kimliği çıkartsa kaç yazar bn ona istediğim ismi koyduktan sonra gider ismini yeni değiştirtirim inanma kız kanma göz dağı veriyo içinden ne geçiyosa onu koy valla✋
Gulay123 Eda07 Allah yardımcınız olsun inşallah bu ısrarlarından vazgeçerler ama onlar vazgeçmezse bile sen çocuğuna bunu yapmalarına izin verme
Eda07 Gulay123 ya bugün bebeğimi kaynedicem diye korktum aklıma gelen sadece su oldu sağlıklı olsun isteyen istediği isimle çağırsın sağlık sıhhat başka birsey istemiyorum