• Gebelik
  • 17 haftalığım ultrasonda kasılma görünüyor

12 haftada ve 17 haftada kontrole gittim ikisinde de kasılma görüldü . Magnezyum kullandığım halde geçmiyor aynı sorunu yaşayan var mı 🥺

BeyzaBoran doktorlar erken doğum olmasın diye iğne mine ilaç Milas veriyolar durduruyorlar canm

BeyzaBoran benimde 17 haftalikken kasilmam ve hunilesmem vardı progestan ile pruloton depot başlamıştı drum doğuma kadar istirahat ettim. Rahim boyunuz nasıl söyledi mi?

BeyzaBoran kasilma gorunuyor ne demek tam olarak aciklayabilir misniz acaba

Videoya aldım keşke atılsa buraya. Bildiğimiz rahim duvarında bir kısım bebeğe doğru baskı yapıyor gibi bi görüntü.

Ultrasonda farkediliyor mu 16. Haftadan beridir bende de aynı sorun var akşamları sancı çekiyorum resmen magnezyum da fayda etmiyor şaştım kaldım

58Vildan evet bariz belli benimki sizinki görünmüyorsa belki rahim büyümesinden kaynaklı ağrı olabilir

BeyzaBoran imkanınız varsa başka bi dr araştırıp gidin mutlaka ama perinatoloji dru olursa çok iyi olur

BeyzaBoran 19haftaya gircem bskaim önceki bebeğimi kaybettim 23 haftalık erken Doğdu insllah sağlıkla bu bebegim doğar 🤲 😞

BeyzaBoran Protestan hatta bunun haricinde bir çok kasılma önleyici ilaç var onlari vermedi mi dokrorunuz. Bir de kasılmanij yanında rahim ağzı boyunuz ölçüldü muu
        Bunlar çok önemli Dr demesiyle hemen başka bir perinatolojiye gitmelisiniz

Amacım kesinlikle korkutmak değil ama bizler can taşıyoruz onlar çok çok kıymetli maşallah çok da güzel büyümüş neden önlenmesin

BeyzaBoran geçmiş olsun benimde bı gebeligimde 15 haftadan itibaren proluton Depot , profestan o sekidle neredeyse doğum haftasına kadar kullandım. Kasılma çok fazla oluyordu erken haftadan başlayıp baya büyük haftada ayniydi. İğnenin etkisini epey gördüm diyebilirim. 38+3 doğum yapmıştım. Siz başka doktora gorunme imkanınız varsa bı gorunun yeterli gelmiyorsa profestan iğneye de başlanabilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah