BeyzaBoran 12 haftada ve 17 haftada kontrole gittim ikisinde de kasılma görüldü . Magnezyum kullandığım halde geçmiyor aynı sorunu yaşayan var mı 🥺
Tugceaker BeyzaBoran doktorlar erken doğum olmasın diye iğne mine ilaç Milas veriyolar durduruyorlar canm
Mery6619 BeyzaBoran benimde 17 haftalikken kasilmam ve hunilesmem vardı progestan ile pruloton depot başlamıştı drum doğuma kadar istirahat ettim. Rahim boyunuz nasıl söyledi mi?
BeyzaBoran Videoya aldım keşke atılsa buraya. Bildiğimiz rahim duvarında bir kısım bebeğe doğru baskı yapıyor gibi bi görüntü.
Mery6619 BeyzaBoran imkanınız varsa başka bi dr araştırıp gidin mutlaka ama perinatoloji dru olursa çok iyi olur
Bir_anneeee BeyzaBoran 19haftaya gircem bskaim önceki bebeğimi kaybettim 23 haftalık erken Doğdu insllah sağlıkla bu bebegim doğar 🤲 😞
58Vildan Ultrasonda farkediliyor mu 16. Haftadan beridir bende de aynı sorun var akşamları sancı çekiyorum resmen magnezyum da fayda etmiyor şaştım kaldım
BeyzaBoran 58Vildan evet bariz belli benimki sizinki görünmüyorsa belki rahim büyümesinden kaynaklı ağrı olabilir
Huzurluve BeyzaBoran Protestan hatta bunun haricinde bir çok kasılma önleyici ilaç var onlari vermedi mi dokrorunuz. Bir de kasılmanij yanında rahim ağzı boyunuz ölçüldü muu Bunlar çok önemli Dr demesiyle hemen başka bir perinatolojiye gitmelisiniz
Huzurluve Amacım kesinlikle korkutmak değil ama bizler can taşıyoruz onlar çok çok kıymetli maşallah çok da güzel büyümüş neden önlenmesin