• Doğum
  • Bebeğin Suyu Azalmış Bakar mısınız Kızlar 🥺

myavocado Sizce doğumu başlatmalı mı doktor, yani açılman yok diyor bu hafta doğum başlamalıymış. Çok şaşırıyorum sona doğru doktorlar korku salıyor

Zynpkcn Ayy inşallah canım ama bu yıl 41+ 2 3 de doğuran çok tanıdığım var. Hiç erken doğuran görmedim

Benimde 40+5di hem zamanı dolmus hem suyu azalmis deyince yatış yaptı once fitil sonrasi suni sanci serumla dvm etti doğum oldu

143i53 Canım açılman var mıydı fitil aldığında. Ve saat kaçta yatısın yapıldı

Eminebil nisan geldi sancim vardi hastaneye gittik iste dedi 1 cm 2 cm mi ne yatis yapalım dedim evim cok yakin biraz ilerlesin gelirim dr cok kotu konuştu eve gittim baktım degisiklik yok basks hastane gittim aciklik yok dedi korkudanmi gitti ne sabah ezaniydi yatis yapti gunduz 2 de doğdu

Muane ettikten sonra bida geldiğinde acilma var diyodu sabah Dr geldi muanesi acayip acitti suyunu patlatti sanki hafif kanama oldu su geliyordu sanci siddetlendi sonra belki serumda dozuda arttirdilar

143i53 Vallahi çok şaibeli konuşuyor doktorlar hiç anlamıyorum. Nişanım geldi benim de nişan değildir o diyor. Eminim geldiğine ama kafam çok karıştı.

Onlar su gelmesi kanama sanciya bakiyo nisani pek onemsemiyo bide kiminde olmuyo kiminde 1 haftaya kadar suruyomus nisanda

Eminebil evet cnm oyle oldu benim acilmam cok uzun ilerliyo evim 5 dk dedim gidip gelirim evde dus alıp yururum esyami alip gelirim hastanede genelde surekli yatakta nst sanci bekliyosun alttan muayene ediliyo sık sık

Hatta imza atip ciktim sanci hic yoktu uyuduk o gece evde dedim acilma varsa sanci niye yok simdiye 6 cm olurmus demek ilerlememis