Nagihanglr maalesef sancı çekerken yalvardım beni sezeryana alın diye ama normal doğum için uğraştılar sonuç 9 cm açıklıkla yarim saatten fazla doğurmak icin uğraştım ama bebek ilerlemedi bile ben çektiğimle kaldım doğumhaneden sezeryana alındım
Devlet hastanesinde doğum
Nagihanglr Bi sıkıntı olmadıkça sezaryen olunmuyo
Seyma5461 bunu çoğu kişiden duyuyorum her iki acıyıda yaşamış oluyorsunuz malesef ki
Evet normal doğum doğurana kadar zor gerçekten. Hele suni sancı beni çok zorlamıştı.Ama bebek çıkınca açıdan eser kalmıyor. Bence şansınızı deneyin derim . Belki çöl kolay olacak burada kolay doğum yapan arkadaşlar var . Ben daha önce karın ameliyati geçirdiğim için sezeryandan korkuyordum çok şükür normal doğum oldu . Tabi tercih sizin. Allah hayırlısı neyse kolaylıkla nasip etsin . Yavrunuzu sağ salim kucağınıza alın
Nagihanglr doğru söylemiş doktor . Son ana kader normal doğum beklenir her hangi nir durum tespit edilirse sezeryana dönersiniz .
Nagihanglr yorumlarda hep korkutmuşlar ama bence normal doğum kadar rahat ve iyi bı doğum şekli yok sonrasindaki o rahatlama hissi kuş gibi yeniden doğdumu hissettim desem okadar yine olsa yine normali seçerdim her olay geçerli değil benimle aynı olup hiç sancı çekmeyen ağrısı bile olmayan bı doğururken bı saat oldu ağrı diyen arkadaşım vardı ilk gebeliği olmasına rağmen yani herkesin ağrı eşiği aynı değil bu sorunları ozeldede yaşayan var neler neler hemde korkutmayin kendinizi
Nagihanglr belki yapabilirsiniz neden korkuyorsunuz bu kadar ki
Nagihanglr bende korkuyordum ama bence hiç korkulacak bisey yok doktorun iyi olduktan sonra hersey çok kolay sadece agri çekmesi sıkıntı biraz vala doğumdan sonra küçücük cocukla agri cekmektense ilk başta agri çekmek daha kolay çünkü çocuk çıktıktan sonra hic agri sızı kalmiyomus ve bebeğinle daha çok ilgileniyorsun bu daha iyi
Nagihanglr bende 37. Haftadayım kendi doktorum normal doğum yaparım sezeryan yapmam dedi. Tanıdık vasıtasıyla başka doktora gözüktüm 26 ağustosa ikiletmeden gün verdi sağolsun
Ayseldz devlet hastanesindeki doktor mu sezeryan için gün verdi ?
Nagihanglr devlet hastanesinde keyfi yapmazlar çünkü sağlık politikaları gereği normal doğum teşvik ediliyor. Tabii bebekte veya sizde normal doğuma engel bir durum yoksa.
- Düzenlendi
Nagihanglr Açılma sancı yoksa. Bebek ve anneyle ilgili ters bı durum olursa anca öyle olur. Benim açılma sancı 0 dı 1 cm bile olmadı 12 saat yattım. Sezaryene döndük devlet hastanesi
Nagihanglr Tanıdık olursa herşey oluyor bu devirde. Varsa tanıdık sokun araya o şekilde hallolur
Nagihanglr evet devlet hastanesi