Akdgnsyma gzd0107 ne güzel hissediyorsunuz merak ediyorum benim ilk gebelik daha hissetmiyorum bakalım 20 sinde gidicem cinsiyet ne ve benimkide hareketleiydi
Akdgnsyma gzd0107 ben devlete ilk gittiğimde benimde arada bir hafta kadar süre vardı değere göre 6 haftalıktı ultrasona göre 5 sonra özele gittim değere göre neyse oydu 😌 birde size Tahminde bulundu mu doktor bana kıza benziyor dedi bende öyle hissediyorum ama bakalım 🤗🤗
gzd0107 Akdgnsyma Canım ben doktora tahminde bulundum ama doktorda tık yok inat etti 17 haftadan önce bakılmaz diye gıcık kadın 😂
gzd0107 Zeynep7777777 gebelikte bu çok normal rahminiz büyüyor ve bağlar karın duvarına uzanıp asılıyor o yüzden de bu şekilde agrı yaşıyoruz özellikle ani hareketlerde kalkmalarda daha sık yaşanıyor
OzgeDgnp Sebahat77 13 haftalık iken erkek demisti ondan snra bi daha gitmedim randevum yarın bakalım degısmediyse☺
ae1606ae gzd0107 sağlıklı oluşumlarda canim Cinsiyet ogrenilir :) erkek biraz daha çabuk gösteriyormuş yada girmeden önce çikolata yemiş olduğumdan hareket edince de kolay anlamış olabilir ama kısmet en garantisi 20. Haftadır herzaman :)hayırlısı bakalım
ae1606ae Arkadaşlar doktorum 15.haftada gittiğimde kan hapı verdi tam mide bulantılarım Gitti derken bu hapı kullanmaya başladığımdan beri akşamları yada yemekten sonda kıdem bulanıyor hep 😔😔sizlerimde olan var mi ??
gzd0107 ae1606ae neden kan hapı verdi ki ilaç da mideni bulandırıyor olabilir muadilini dene doktora danış d belki geçer
2melekannesi kizlar bende 20 haftalikken devlet hastanesine gittim º/º100 erkek dedi acaba baska doktorada gorunsem mi