gzd0107 Ysmnkrcy o da mı kız acaba utandı mı dersin annesi 😂😂 herkes kızım olacak diyor ☺️ bakalım bizimkiler ne olacak 😂
Ysmnkrcy gzd0107 bilmiyorm ki aslında ağustos erkek ayı diyorlardı ama bakalım ne gelirse başımız üstüne 😍😍
Ebrulise 17+3 hala öğrenemedik. Bacaklarını sıkıyor benimki 🙄 Bugün sıvıya bir şeyler bulaşmış çok kirli dedi doktor. Korkmam gerekiyor mu bilmiyorum. Çok tedirgin oldum. 😔😕
gzd0107 Asiacr Antalya ofm hastanesi Akif Kösekahyaoğlu kızmıştım o zamanlar yıllık izne çıkmıştı doğumumda bir de sezeryan destekleyici bir doktor 🙄 hoş 42. Haftada sezeryanla aldılar oğlumu 😂
Anacsevgidolumelek Ysmnkrcy agustos başı sayilmiyor o zaman 😁😁 kiza benzetti bizim doktor 18.haftamiz cumartesi kontrol var bakalim belli olur insallah saglikla :)
ae1606ae Merhaba arkadaşlar bende 15+5 haftalık dün gittik doktorunuza 13 haftada da erkek dedi şimdide de erkek dedi sağlıkla gelsinde kız erkek farketmez hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin🙏🏻 Doktorumuz agustos ortası yada agustos sonu dedi dün ben agustos sonu eylul başı diyordum hep ama ya aslan ya Başak kısmet bakalım
gzd0107 ae1606ae benim doktor 17 haftada gelince cinsiyeti öğrenirsin dedi sinir oldum kadına başka doktorlara gidicem önümüzdeki hafta 15+5 oldum ben de 🙈
Akdgnsyma Merhaba 15+1 günlük olduk bugun cinsiyet belli değil ama kıza benziyor dedi doktor bir daha gittiğimde kesin belli olur inşallah ☺️ Doğumum Ağustos’un sonu eylül başı gibi allah nasip ederse 🤗 hamilelik süreciniz nasıl karnınız çıktı mı,migde yanması,bulantı gibi şikayetleriniz ne durumda anneler
ae1606ae Akdgnsyma benim çıktı sanki 😔eski kıyafetlerimin hiçbirini rahat giyemiyorum sanki sıkıyor sanıyorum bugün hamile pantalonlu aldım resmen 🥴🥴🤩🤩 mide ekşimem oluyor bide ama alıştım gibi ona hayatım soda ve sudan ibaret oldu 🤩🤩
gzd0107 Akdgnsyma şuan normale döndüm mide bulantım çok oldu şükür geçti 🙏 bir de geçen hafta burnum kanadı o da normalmiş östrojen hormonu yükseldiği için burunda kanama olabiliyomuş karnım desen şimdiden büyüdü zaten önceki Doğumdan biraz göbek vardı umarım ilki gibi +13 kiloda kalırım hareketini hissediyorum 15+4üm ama oldukça hareketli 1ay geçirdim zaten ultrasonda da net göremedik çok hareketliydi ben de cinsiyet için sabırsızlanıyorum 🥰
gzd0107 Akdgnsyma bir de daha yaz gelmeden içim yanmaya kurumaya başladı yorgunluk hissi hala geçmedi ☹️
Akdgnsyma ae1606ae benim kıyafetler zaten sıkıyordu karnım da çıktı bu haftalarda çıkıyormuş zaten ☺️ Benim hiç yok başlarda vardı şikayetlerim ama inşallah böyle gider 🤗 rabbim hepinize kolay hamilelik sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Akdgnsyma gzd0107 evet benim de çok ufak kanama olmuyor daha önce ameliyat geçirdim burnumdan ondan da olabilir ama dediğiniz gibi normalmiş.benim de dün afedersiniz geri geldi miğdemden bu donemde oluyor belki de ben bazen dışardan yiyorum o da yapabilir yinede şükür ediyorum daha ağır geçirenler var inşallah hep böyle gider 🤗
Akdgnsyma gzd0107 ne güzel hissediyorsunuz merak ediyorum benim ilk gebelik daha hissetmiyorum bakalım 20 sinde gidicem cinsiyet ne ve benimkide hareketleiydi
Akdgnsyma gzd0107 ben devlete ilk gittiğimde benimde arada bir hafta kadar süre vardı değere göre 6 haftalıktı ultrasona göre 5 sonra özele gittim değere göre neyse oydu 😌 birde size Tahminde bulundu mu doktor bana kıza benziyor dedi bende öyle hissediyorum ama bakalım 🤗🤗
ae1606ae gzd0107 sağlıklı oluşumlarda canim Cinsiyet ogrenilir :) erkek biraz daha çabuk gösteriyormuş yada girmeden önce çikolata yemiş olduğumdan hareket edince de kolay anlamış olabilir ama kısmet en garantisi 20. Haftadır herzaman :)hayırlısı bakalım
OzgeDgnp Bugün tam 18 haftalık olduk ☺ agustosun ilk 2 hftası icind bekliyoruz bebişimizi insallah saglıkla gelsinler