Kavum veli interpositi
Merhaba canım ne durumdasın acaba ? Benim bebeğimdede aynı şey var :( bugün öğrendim çok kötüyüm
mucizemgelsin61 34+6 oldum canım. O günden sonra başka bi doktora gitmedim gidecek ya da müdahele edebilecek bişeyde değil zaten. İlk günler ister istemez kafama taktım, endişelendim ama sonra kendimide bebeğide strese sokmak istemedim. Doktor sağolsun olumlu konuşmuştu ama işte anne olunca kaygılanıyorsun. Bol bol dua edip,kalbimi ferah tutuyorum. Senin nasıl oldu kaçın haftandasın doktor ne dedi?
KRabia7 beyninde bi boşluk olarak nitelendirdi doktor bana. Detaylı ultrasonda kapanır demişti 30’a kadar 31’de gittim 38’e kadar anca kapanır sıkıntı yapma falan dedi. Kapanmasa bile bazen beynin şekli böyle olacağını hatta belki bizim bile öyle olup haberimiz olmadığını söyledi. Herhangi bi engel teşkil etmez diyerek rahatlattı sağolsun. İçin rahatlasın istersen doğumdan sonra emar çektirirsin demişti.😔
Ravziss Peki o haftalardan bu haftalara hiç değişen birşey olmadı mı ? çoğu kişi geçti falan dedi zamanla geçiyormuş tabi geçmeyende oluyormuş ama çok sorun teşkil etmiyormuş burda bana gelen yorumlar bunlar .. Bende 17 haftalığım işte kafasında kist var dedi ama korkma dedi normal insanda bile olan bişey dedi ama amniyo yapalım diyo tıbbi genetiğe yönlendirdi o sıvı aldırma işlemindende çok korkuyorum çok bugünden beri başım ağrıyor stresten allak bullağım
mucizemgelsin61 işte 31. Haftamda gittiğimde ora kapanıp arkaya doğru uzandığını söyledi. Ama bana kistten ziyade beyninde oluşan boşluktan bahsetti aynı şey midir bilmiyorum. Rabbim hiçbir çocuğu şifasız bırakmasın. İstersen iyice bi araştır sıvı aldırma işlemini. Çünkü doktorum bana şu an müdahele edilecek bişey değil demişti. Eğer seninkide öyle bişeyse sonucu garanti olmayan testlerle hamilelik sürecini stresli ve kaygılı bi hale dönüştürmeni istemem. Yaşadığın her duygunun bebeğini etkileyeceğini sonrasındada bebeğin karakterine kadar sirayet edeceğini göz önünde bulundur. O yüzden kalbini hep ferah tut, hep güzel düşün 🥰 bebişinde senin için strese girmesin🫠
Ravziss Hımmm bilemiyorum tabi aynısımıdır ama doktorun bana verdiği raporda aynı sizin yazdığınız teşhis yazıyor kavum veli interpositi izlendi yazıyor.. Aminnn canım benim çok zor süreçler gerçekten ve ben o kadar talihsizimki önceki gebeliğimdede 18 haftalık düşük yaptım bunda böyle oldu Allah yardımcımız olsun bol bol dua etmekten başka çaremiz yok bi çocuk dünyaya getirmek çok zormuş😞 Allahım hiçbir bebeğimizin sağlığıyla sınamasın 🙏
mucizemgelsin61 amin 🙏
mucizemgelsin61 amin aminn💐