Kızlar merhaba 25+3 haftalık hamileyim doktor anneden bebeğe giden damarda direnç var gelişim geriliği olabilir dedi şuan baş ve karın çevresi bir hafta geriden geliyor böyle bişey başına gelen var mı çok korkuyorum
Kızlar acil damarda direnç
Asdfg11 20 haftalığım banada aynısı dendı renkli ultrasonda ama bebeğin gelısımı hakkında birşey demedı gayet ıyı ılerlıyor dedı bence 1 haftaa cok fazla bır zaman degıl dıye dusunuyorum
ruveyda_34 evet doktorda öyle dedi fakat işte direnç olduğu için gerileme olma ihtimali yüksek
ruveyda_34 ilaç vs verdi mi size peki gerileme olur falan dedi mi
Asdfg11 hayır vermedı dedı kı bu haftadan sonra ılac etkı etmez dedı. Tabı kendı doktoruma daha gözükmedim bakalım o ne dıcek
ruveyda_34 anladım canım rabbim korktuğumuza uğratmasın dünden beri ağlamaktan helak oldum inşallah yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız
Asdfg11 bendede var ama benimki 9. Haftda belli oldu önemlem amaclı kan sulandırıcı kullanıyorum ilk gebeliğimdede vardı ondada 12. Haftada belli olmuştu
Asdfg11 kendını yıpratma canım öyle herşey Rabbimdenn gelıyor sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi merak etme💕🌸🥰
Asdfg11 aspırın vermedi mı boyle durumlarda 32-34 haftaya kadar aspırın verıyorlar 32 den sonra kestırıyor sorun olmuyor o süreçten sonra
ruveyda_34 inşallah canım 🌸
Guzelanne56 yok kullanıyorum ben gebelik başından beri oksapar ve coraspirn
Asdfg11 sıkıntı yapmayın o halde benim ılk gebelıgımde vardı doktor bana şey demişti 20 lı haftalara kadar sorun yasamadıysan artık yaşamazsın dıye
Guzelanne56 inşaallah öyle olur insan çok korkuyor
Asdfg11 korkmayın sorun yaratmaz