Asdfg11 Kızlar merhaba 25+3 haftalık hamileyim doktor anneden bebeğe giden damarda direnç var gelişim geriliği olabilir dedi şuan baş ve karın çevresi bir hafta geriden geliyor böyle bişey başına gelen var mı çok korkuyorum
ruveyda_34 Asdfg11 20 haftalığım banada aynısı dendı renkli ultrasonda ama bebeğin gelısımı hakkında birşey demedı gayet ıyı ılerlıyor dedı bence 1 haftaa cok fazla bır zaman degıl dıye dusunuyorum
Bahar2210 Asdfg11 bendede var ama benimki 9. Haftda belli oldu önemlem amaclı kan sulandırıcı kullanıyorum ilk gebeliğimdede vardı ondada 12. Haftada belli olmuştu
Guzelanne56 Asdfg11 aspırın vermedi mı boyle durumlarda 32-34 haftaya kadar aspırın verıyorlar 32 den sonra kestırıyor sorun olmuyor o süreçten sonra
Seyma5461 Asdfg11 benim hamileliğimdede vardı canım ama benim tek damardaydi benim detaylıda belli olmuştu 32. Haftaya kadar coraspin kullanmıştım
Asdfg11 ruveyda_34 evet doktorda öyle dedi fakat işte direnç olduğu için gerileme olma ihtimali yüksek
ruveyda_34 Asdfg11 hayır vermedı dedı kı bu haftadan sonra ılac etkı etmez dedı. Tabı kendı doktoruma daha gözükmedim bakalım o ne dıcek
Asdfg11 ruveyda_34 anladım canım rabbim korktuğumuza uğratmasın dünden beri ağlamaktan helak oldum inşallah yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alırız
ruveyda_34 Asdfg11 kendını yıpratma canım öyle herşey Rabbimdenn gelıyor sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi merak etme💕🌸🥰
Asdfg11 Bahar2210 peki şuan kaçıncı hafta son durum ne nasıl bende hamile kaldığımdan beri coraspirin oksapar kullanıyorum onları kullandığım halde böyle bişey oldu ve 25. Haftada belli oldu
Guzelanne56 Asdfg11 sıkıntı yapmayın o halde benim ılk gebelıgımde vardı doktor bana şey demişti 20 lı haftalara kadar sorun yasamadıysan artık yaşamazsın dıye
Seyma5461 Asdfg11 36+6 da gebelik zehirlenmesinden dogum yaptım 2500 gr doğdu oğlum gayet sağlıklıydı kontrollerimde filanda doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu söylüyordu şimdi 6 aylık oldu bile çok çabuk toparladı kilosuda