Bugün doktora gittim kalp atışını duyduk ama kese biraz küçük geldi dedi hoşuma gitmedi dedi böyle bir durum yaşan varmı korkuttu açıkçası doktor biraz beni

Bkt0 benimde kese göründü ama kalp atışını duymamıştık sonraki hafta duymuştuk benimde başıma seninki gibi gelmedi ama arkadaşa katılıyorum bol bol su iç

Bana 6 yıl önce oğlum için kese küçük bebek büyük demişti bir doktor adını dahi duymak istemiyorum. Hemen başka bir doktora gitmiştik ve daha haftası çok küçük olduğu için böyle bir şey demesinin saçmalık olduğunu söylemişti doktor. Bence hemen değiştirin doktorunuzu psikolojiniz de hiç bozmayın boşuna

• Bkt0 bunu yanıtladı.
      • Bkt0 bunu beğendi.

Bkt0 doktorun cihazından yakınlaştırıp görüntü alabilirdi uzaktan almayı seçmiş yani her şey normal

Bkt0 bana da kese düzensiz demisti 1 hafta sonra büyüdükçe düzenli kese oldu. Daha küçük olduğu icin öyle moralinizi bozmayın. İmkanınız varsa doktorunuzu degistirin🌸

• Bkt0 bunu yanıtladı.
          • Bkt0 bunu beğendi.
            Pembesarelle2, başlığı Kese küçük olarak değiştirdi.

Bkt0 bana da kesenin şekli hoşuma gitmedi demişti geldiğinde uyutur hemen kürtaj yaparız bi hafta sonra gel dedi yolladı ama su an 32 haftalıgım takılma moralini yüksek tut Allah ne derse o olur🫶🏻🌸

• Bkt0 bunu yanıtladı.

Gemeze zaten birdaha hiç gitmeyeceğim ona ilk ve sondu hep kötüsünü söylüyor hiç iyi bir şey söylemiyor iki tane sağlıklı kızım var bunda da içimi ferah tutacağım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için❣️

lilyum_ hemen değiştireceğim zaten inşallah benimki de güzel ilerler ❣️

BusraaZeynep baksanıza hemen kafalarına göre beklemeden kürtaj diyorlar ne kadar kolay sanki Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın ❣️

Bkt0 kesinlikle o yüzden kalbinizi ferah tutun motivasyon çok önemli. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

• Bkt0 bunu yanıtladı.
                • Bkt0 bunu beğendi.