Kızlar 10 gün önce sezeryan doğum yaptım Dr doğum anında yeni nesil boncuklu spriallerden takacaktı fakat rahmimin bağırsağıma yapışık olduğunu rahmimi hiç elleyemediğini söyledi ve bebeği bile zorla çıkardı 2 saat sürdü doğumum. Ve daha sonrası için kesinlikle bebek düşünme düşünürsen bile doktoru önceden bilgilendir ona göre gebelik takibine alsın seni doğum yaptırmayı göze alırsa dedi. Başına gelen var mı acaba ameliyatı falan yok mu bu durumun merak ediyorum
Rahim içi yapışıklığı olan var mı ?
Ayy yok mu hiç kimse kızlar
Kızlarr
Aselim11 benim bilgim yok ama illaki tedavisi vardır diye düşünüyorum yani ameliyat dahi olsa yapışıklığı açarlar bence
BuketErkan doktorum neden bilmem gözümü çok korkuttu tedavisi ameliyatı falan yok mu dediğimde sen başka gebelik düşünme yeter dedi
Aselim11 hayırlısı olsun çok geçmiş olsun
Aselim11 olmaz olur mu ben tip bebek tedavisine başlamadan bende de vardı. Histeroskopi işlemimi ile açıyolar yapışıklıkları. Tekrar yapışma ihtimali oluyor sadece o yüzden iyi bir Dr a yaptırın sadece. Acılı bir işlem değil hastanede bile kalmıyorsunuz ertesi günnn normal hayata devam
Hayallerim23 anesteziylemi yapılıyor acaba