Kızlar 10 gün önce sezeryan doğum yaptım Dr doğum anında yeni nesil boncuklu spriallerden takacaktı fakat rahmimin bağırsağıma yapışık olduğunu rahmimi hiç elleyemediğini söyledi ve bebeği bile zorla çıkardı 2 saat sürdü doğumum. Ve daha sonrası için kesinlikle bebek düşünme düşünürsen bile doktoru önceden bilgilendir ona göre gebelik takibine alsın seni doğum yaptırmayı göze alırsa dedi. Başına gelen var mı acaba ameliyatı falan yok mu bu durumun merak ediyorum

Aselim11 benim bilgim yok ama illaki tedavisi vardır diye düşünüyorum yani ameliyat dahi olsa yapışıklığı açarlar bence

BuketErkan doktorum neden bilmem gözümü çok korkuttu tedavisi ameliyatı falan yok mu dediğimde sen başka gebelik düşünme yeter dedi

Aselim11 benimde üçüncü dogumda bana öyle dedi sezeryanda şimdi dorduncuye hamileyim bakalım nolacak ama bana yapışıklık vardı açmaya calistm dedi nerde olduğunu söylemedide bidaha çocuk yapma demişti ama ben yine hamile kaldım🤦🏻‍♀️

Nuib benimki o kadar yapışık ki elleyemedim bile rahmi dedi çocuğu bile zor çıkardm sakın hamile kalma dedi

• Nuib bunu yanıtladı.

Aselim11 Dr kar biraz göz korkutmayi seviyor doğum konusunda hemen dogurmayalim diye o yüzden demek istediğim vücut öyle biseyki yenileniyo sürekli yani iki yıla kadar toparlar

Nuib aynı şeyi düşündüm bende sizde inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu

• Nuib bunu yanıtladı.

Aselim11 hep birlikte inşallah yavrularımızı aliriz

Aselim11 olmaz olur mu ben tip bebek tedavisine başlamadan bende de vardı. Histeroskopi işlemimi ile açıyolar yapışıklıkları. Tekrar yapışma ihtimali oluyor sadece o yüzden iyi bir Dr a yaptırın sadece. Acılı bir işlem değil hastanede bile kalmıyorsunuz ertesi günnn normal hayata devam