Sedalii ozgecg hiç doymuyorum sıfır yani. Yemek yiyip 10 dk sonra aynı iştahda devam o yuzden gecesi kalamdı bu işin uyku hariç devam ve 4 5 gibi kalkıp çikolata yiyp koca bi bardak su içip tekrar yatıyorum nolcak boyle bilmiyorm😂
Merveee1 ozgecg valla ben acıktım bir anda hemen salatalık yedim bastırdı yersek bu saatte kilo alırız 😒
Aysktr ozgecg Rüyamda birseyler yiyorum hep dün de yiyordum gece uykumdan acıkmıs şekilde uyandım şaka gibi 🤭 Bu gece ne olcak bekliyorum bu ayda 2,5 kilo birden almışım
ebrarmom08 ozgecg gece gunduz farketmiyor sofradan kalktiktan 10 dk sonra ben gene acim 😁😂 dunyalari yesem doymucam gbi sanki yemekle yememrk arsnda kldm bgn yemeden yttm 😁😂
ozgecg Salçalı kaşarlı tost yapıyorum suan ama direkt kilo olarak geri dönüyor 🥴🥴🥴🥴 yemeklerden sonra şişkinlik oluyor
Elizveannesi ozgecg 1 tabak kısır yedim doymadım yaa. Şimdi yine zeytin ekmek yapıcam 😂 Adım zeytinciye çıkacak artık her gece her gece 🤦♀️
Sedalii GizemCengiz ahh baska nelrr yapıyorum bi bilsen 😂 çok kilo almadığım için yüz buluyorum ondan 😂
Nur16 ozgecg ben yanıma ikitane mandalin alıyorum şuan bitanesini yicem diğerinde nezaman uyanırsam ozaman yicem 😅😅
GizemCengiz Sedalii kilo alman önemli değilde sabah attığın o çikolata bebeği karnında nasıl etkiliyor bi bilsen...
Canderinsumeltem Gece kalkıp makarna yaptığımı bile bilirim acıkınca kizlar ama bazende ac bile olsam canim kalmak istemiyo uyuyom 😂😂😂💙💙