gzmkck Blossoomm özel meydan hastanesinde dedi. Hatta bugün çok şükür ben kurtuldum kızlar. Darısı sizlerin başına 👼
Papatya632 gzmkck Ben Lotusa gidiyorum. Fiyat sormuştuk 15-17 bin civarıydı. Yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 10 bin sezeryan 15 bin . Ama şu an emin değilim. Sadece ebeyle normal doğum 2500-3000 .
Befnnn Beyza692 sezeryan oldum halef aydın yapacaktı ama 37+2 acilden sezeryana alındığım için halef hoca’nın izin tarihine denk geldi yoktu diye Fatma cetinpelit yaptı doğumumu ondan da memnun kaldım
Beyza692 Befnnn hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün ☺️☺️şu son çıkan haberlerden sonra çok tedirgin oldum ben küvez süreciyle ilgili sizin yaşadığınız veya çevreden duyduğunuz olumsuz bir şey var mı academia yla ilgili acaba
Befnnn Beyza692 kızım sarılıkdan dolayı 2 gün yattı kuvez bölümünde hep bilgi aldık hep süt sağıp götürdüm çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bu olaylar gerçekten çok psikolojimizi bozdu içinizi rahat tutun çalışanlar hepsi anlayışlıydilar umarım gerek duymazsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲💞