Kızlar bat yarın ve pazar günü bugün kan verdim negatif çıkmış klomen kullanmıştım pozitif bekliyodum açıkçası yükselme ihtimali olur mu yoksa umutlanmayim mi

buse76 tabiki yükselme olur daha gecikme bile olmamis icini ferah tut eger görmezsen adet tekrar test yaptirirsin insallah gönlüne göre olur🥰

Papatya_1626 ayy inşallah canım benim bende bir gün pozitif görürüm bir buçuk yıldır o çift çizgiyi göremedim

buse76 amiin canim cok zor biliyorum.her ay umutla beklemek olmayinca o üzüntüleri ama sunu unutma rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur hic bir zaman umudunu kaybedip pes etme her nasip vaktine esirdir o gelecegi günü bilir tevekkul et rabbine sigin ben ocak ayinda 9 haftalik bebegimi kaybettim cok uzuldum cok agladim ama sonra nasip dedim boyleymis simdi bizde deniyoruz elbette olucak 🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰

buse76 inşallah sağlıkla kucağına aldığın bir bebiş nasip olur 🌸

buse76 Bende ilkkez buay klomen kyllandim döngünün 10 . günü hiç ağrı sızı yok Side durum nasıldı bir farklılık varmiydi ovulasyon yaptım sonuç bu düne göre koyuluk varmı acaba inşallah yunurtlama görürüm 😔

cansu_dgn Döngünün 9 günü başladım attığım resimdekigibi henüz pik görmedim bekliyorum

buse76 Adetin 3 günü ayın 10 da başladım 14 de bitti sabah akşam 1 tane 2 gün oldu ilaç biteli hiçbir değişiklik yok bende ovulasyonda görüldüğü gibi inşallah ise yaramistir diyorum

Elif-ada- inşallah canım ama bende galiba işe yaramadı femara kullanacm galiba bu ay klomenin çok etkisi yok diye düşünüyorum