Hulya57 Deletedmom308 gercekten de öyle ama tersliyolar bişey soramiyorum ama adalet bey öyle değil ilk gittigmde bendende istemişti canim onları enfeksiyon cıktı troid düşüklügü cıktı en son Cuma gittim ya bebegin gelişimi güzel bi hafta önden gidiyo dedi falan ben ne zaman tekrar geleyim die sormadm 🤪heyacandan kadinin istedigi şeyleri yaptırmycam adalet beye dewm ediyim en iyisi
Hulya57 Deletedmom308 adam kendi soruyo zaten sormak istediginiz bişey war mi die bide Doğum hanesi düzene girseydi iyiydi 😂 yakıncacık iyi olurdu benim icin
Deletedmom308 Hulya57 aynen bana da demişti ilk haftalarda. artık soracak soru bulamamıştım:)o kendisi anlatmıştı zaten çoğu şeyi
Yenianne92 Hulya57 yakınsaniz ne guzel. Ben beylikduzunden gelecegim buradaki hastanede randevu bulamiyorum mimarsinani da cok ovuyorlar bi denemek istedim acikcasi
Ndtrkd Yenianne92 benımde ıkı yakınım medilife beylıkduzunde yaptılar cok memnunlar smdı bnde oraya gtmeyı dusunuyorm selda hanıma gtmıstım bı kere oraya cok temız ve cok ılgılıler
EzelGurbuz Ben Beylikdüzü’nde oturuyorum Nihan tosun doktorumun adı Ginza laviniada özel muayenehanesi var 250₺ ücret çok memnunum
Taandreab EzelGurbuz evet bende ona ilk zamanlar gidiyordum.cok ilgili doktor.ama maalesef ucreti cok pahali diye gitmeyi biraktim.Medilifeta Senem Arasa gidiyorum o cok iyi ama dogum gece olursa ,ki cogu doghmlar gece gerceklesiyor dedi ,gelmiyirmus.
Deletedmom308 Yenianne92 benim 3 buçuk ayım kaldı.sanmıyorum bana yetişeceğini .açılsa da düzeni kurulmamış olcağı için çık sıkıntı yaşarım
Yenianne92 Hulya57 tersleyen doktorlari hic sevmiyorum ne var sanki ilk defa yasadigimiz bir durum tabiki soru soracagiz
Hulya57 Yenianne92 yo normal de 12 haftalıklarda tarama testi istiyolar bana hersey güzel bebeğin bir hafta önde güzel gidiyor dedi belkide istemeye gerek duymadi
Hulya57 Yenianne92 yeni zaten temiz güzel adalet beydende memnun kaldim onla dewam etcem hep kadına gitmycam daha
Gmzcngi Yenianne92 bende reyap hastanesine gidiyorum canım mehmet alicik doktorumun ismi şiddetle tavsiye ederim🤲
Gmzcngi Yenianne92 bende öneririm walla canım cok memnunum cokta güler yüzlü hic bir sekilde terslemiyor bilmediğin yerde yönlendiriyor whatsapta mesai saatleri icinde bile yazsan hemen cevap veriyor🥰
yasmin91 Canım beylikdüzü avcılar büyükçekmecede neredeyse 7-8 doktor denedim. İçlerinde en en en iyisi Işık Üstüner beylikdüzü medicana hastanesi... herşeyinle bizzat en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor. Ben Bahçeşehir acıbadem e de gittim Liv hospital a da gittim Avcılar hospital a da... hepsi para için saçma sapan testler yaptırıyorlar.. ben 10+4 üm şuan ve ilk günden beri Işık Beye gidiyorum hastanede de doktorum da tek kelimeyle muhteşem kesinlikle şiddetle tavsiye ederim...
Yenianne92 yasmin91 ucreti ne kadar canim sormasi ayip. Muayene ucreti ve dogum hakkinda bilgin var mi
Yektasuannesi yasmin91 canım erkek doktorda bende eşimde rahat edemiyoruz eşim bitlisli kürt doğulu ben ne kadar erkek doktor beğendiysemde ikna edemedim numarasını versem eşimin sen mesleğini ne kadar sevip iyi doktor olduğunu bebeğimizin sağlığının önemli olduğunu anlatır mısın canım
Canan33 yasmin91 bende ışık beye gidiyorum çok memnunum özel siğortam var ama Doğumun hepsini karşılarmı bilmiyorum
yasmin91 Yenianne92 canım benim özel sigortam var ama doktorun kendi muayenesi 170 tl doğum ücretini de henüz daha erken diye sormadım