Hanımlar acil süpürgeye ihtiyacım var. Popülariteye kanıp doysonmu alsam yoksa kablolu süpürge mi alsam çok kararsızım. İki türlüsünü de kullanmış olanlar varmı hangisinden memnunsunuz

Letubra bende Dyson da var Philips in iyi bir modeli de. Dyson geldikten sonra diğer süpürgemi senede iki kere kullanmaya başladım şaka değil 😅 kablo olmaması bence çok güzel bir şey ben sırf o özelliği seviyorum

4 senedir Dyson kullanıyorum kablolu süpürgem yok. Daha üstü yok bence, maddi olarak zorlamayacaksa alın

elif475475 kablosuz olması gerçekten çok iyi. Geçen sene dysona o kadar para vermeyelim dedim grunding aldık 1 senede pert oldu. O yüzden kablolu düşünüyordum

Dyson aldiktan sonra kablolu supurgeyi sadece temizlige yardim aldigimda kullandik, supurmeye usenen biriyseniz dyson oneririm hizli hafif pratik v12 bendeki modeli

Letubra kablolu süpürgem var ama çocuklu evde çok yoruyor kesinlikle pratikte açısından kablosuz bende almayı düşünüyorum şu an dyson istiyorum ama aşırı pahalı üst modeller Philips daha alınabilir gibi ikisinden birini tercih edeceğim

Balyanaklikoalam peki phlipste model araştırdınız mı? Dyson yerine Şunu alırım dediğiniz model varmı

Dyson hem kablolu hem de kablosuz var bende. Kablolu olanı kullanıyordum daha önce, olunlu yanı filtre temizliği vs derdi yok, çekimi çok güzel ama kablolu olması dezavantaj bence. Durmadan kablo peşinde koşmak yoruyor. Daha sonra kablosuz aldım şu an sadece onu kullanıyorum kablolu bir köşede duruyor. Bence kablosuz çok daha pratik ve hızlı.