gaydirigubbakcemilem Kızlar merhaba bursada memnun kaldığınız kadın doğum doktoru önerisi istiyorum özel hastahane tercihim.
Sennur16 gaydirigubbakcemilem İbrahim Avcı çok memnunum çok ilgili.Tavsiyem kendi ofisi olan Drları tercih edin özelde olsa hastanede 15 hoppp söyle böyle diyip yolluyorlar ama Dr kendi yeri olunca sana 35dk ayırıyor .Doktorlar sitesinden aratın doktorumu yorumlarını göreceksınız
Mucizeayla gaydirigubbakcemilem Medical Park ta Rukiye gönüllü ye gidiyorum çok memnunum ikinci gebeliğim yine onda doğum yapicam nasip olursa. Doktor kadar hastane hemsilereleri ve ebeleri de çok önemli ben hastanenin o yönünden de çok memnunum
Fatma_Fatma gaydirigubbakcemilem ben Ziya Çetin e gidiyorum muayene 500alıyor kendi kliniğinde, hemen üst tarafında Özel Doruk hastanesinde de doğum yaptırıyor normal 23bin sezeryan 24.500 daha 2ay önce eltim doğum yaptı epidural ile
Hlyhlybtr Bn üniversiteye gidiyorum. Çok memnunum. Ama mecburiytten gidiyorm riskli olduğu için. Ama özelde tavsiyem özel aritmi Adnan Şahin derim. Gayet ilgili rahat strese sıkmayan bı doktor.
gaydirigubbakcemilem Burcu-95 kızımda songül hanıma gitmiştim ama muayene ücreti uçmuş artık gitmek istemiyorum o yüzden
Fundaaaaa gaydirigubbakcemilem pembe mavi necdet kırker’e gidiyorum müthiş bir doktor detaycı her ultrasonu detaylı ultrason bazında resmen. 20-30 dk sürüyor muayeneler. Çok memnunum 😍
Ss2016 gaydirigubbakcemilem mehmet atal Atalay a gidiyorum özel muanesi mevcut ama cidden muazzam bir doktor hem çok ilgili hem güleryüzlü ciddi anlamda aileden biri gibi 🙏