Hanife_ Ays7140 genelde çok aşağıda tekme atıyo ters olduğu için dedi Dr ama az önce 5 dk içinde tur attı resmen göbeğimin üst tarafında sağında aşağıda ama solda olmuyo pek
Bebeginehasret Ays7140 en son kafasi migdeme yakin tekmeleride gobegimin altinda hissettim hep canm tabi dönüyorlar da 22 haftalik olduk
Nuribasak Benim de 26 haftalık oğluşum. Ama hep karnımın üzerinde göbek deligimin çevresinde hareket ediyor. çok nadir kasiklarimda hareket ediyor bebeğim
Mecvll Gul33 tedirgin olma çok normal ben 18 haftadayım henüz kalp atışı gibi hissediyorum ilk gebliklere 20 haftada felan hissedilıyormuş içini ferah tut bir kaç hafta sonra çok rahat hissedersin inş:)
Glsmrt Benimde sag tarafinda hep atiyo..ama benimki biraz cingoz heralde soluma yattigim zaman eziliyomu noluyosa orayi tirmaliyo sagima yatiyorun ordan da tekme atiyo e sirt ustu de yatinca icim rahat etmiyo sakincalidir diye..sabah kadar bi saga bi sola donuuyorum.:)
Mecvll Gamzenur23 aynen evet çok kısa kısa henüz çok küçükler ve kuvetsiZler ilerleyen zmanalarsa daha çok hissedilir o ufacık hissediş bile beni benden alıyo :)