Buglem_38 Kayseri’deki Özel hastaneler muayene ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi..
Sibel3434 Ben tekden özlem katırcı ya gidiyorum muayene 1.250 olmuş doğum ücreti 20 bın dedı ama şimdi arttı mı bilmiyorum haftaya kontrolüm var o zmn detaylı bı şekilde sorucam inş ses Ryan da normal doğum da 20 bın dedı 1 ay öncesi sormustum
Sibel3434 Buglem_38 benım de 3 uncu gebelık 2 sı normal bu bebeğim özele gitmek istedim 2 ıncı devlette oldı zor geçirdim doğum zamanı o yüzden hayırlııs ile kucağımıza alalım bebişleri
Buglem_38 Sibel3434 devlette işte kimi iyi diyor kimi kotu diyor kafam karisti ozellerde çok pahalı napqcam sasirdim kaldm
Seyma63_ Alpmom__ benim karşı komşum acıbademde sezeryan doğum yapacak orta paketi almış ama doktorundan çok memnun günün hangi saati olursa olsun doktora yazınca sorularına cevap veriyor
Alpmom__ Seyma63_ 32. Haftadan itibaren satın alınabiliyor ya biz daha alamadık doğuma olduğu için . Hangi doktor acaba? Bende acıbademe gidiyorum çok memnunum doktorumdan, ilgisinden 😍 Tek geçerim Acıbademi