Tgcerkn Burcin35- benim adım tuğçe olunca tuğra olsun çok istedim ama eşimle ortak olsun dedik. isimleriyle yaşasınlar inşallah :))
Ftmsre ezgiunal biz 36+3 deyiz ve hala isim konusunda kararsızız 🫠 Kerem olacak ama yanına isim bulamadık ben Kerem Zeyd istiyorum eşim Zeyde pek yaklaşmıyor Kerem Kaan Kerem Asaf Kerem Zeyd Kerem Asım gibi isimler düşünüyoruz ama karar veremedik hala 🥲
Papatya_1626 Ftmsre Sultankocman aslinda bir sey duymustum ama ne kadar dogru bilemiyorum sadece söylemek istedim Can ismi üç harflilerle ilgili oldugunu duydum onlarin isimlerinden biriymis bende cok severdim bu ismi duyduktan sonra dogrulugunu bilmesemde bir irkildim 😔😔
Kubosh Valla erkek çıkarsa Atlas (bilge ve asronominin kurucusu) yunan mit. Evren Toprak Bulut Ares (savaş tanrısı) yunan mitolojisi İsimleri bana cok çekici geliyor 🤘🏻😁
Gulgnl ezgiunal bende çok aradım en son Yağız Ege de karar kıldık. Bu sene atlas poyraz uraz çok fazla vardı bende farklı olma çabasına girmeden normal bi isim tercih ettim açıkçası. Çünkü baktıkça kafam karıştı.