ezgiunal Kııızlar bulamıyorum kafayı yicem🥲 erkek isimleri önerileriniz nedir siz neler koydunuz,koyacaksınız yardımlaşalım 🤝🏻
Simasu14 ezgiunal Bende bu konuda muzdaribim hep aynı isimler değişik bir isim arıyorum ama bulamıyorum 🤦
Ozlem23MZS Simasu14 ayni durumdan bende muzdaribim garip garip isimler içine sinmiyor insanin erkek ismi bulmak harbi zor
emineucarr Simasu14 Bende 7 haftalık hamileyim ve şimdiden fikir edinmeye başladım. Atlas Karan Kağan Ömer Aras düşünüyorum..
numix Ben de hala karar veremedim ama listemde ki beğendiğim isimleri paylaşayım belki hoşunuza giden olur. Atlas Doruk Asil Aren Kayra Aybars Arel Pamir
ezgiunal numix Asil ve Aybars çok beğeniyorum fakat Aybars ismini eşim çok yumuşak buluyormuş 🤣 yazdıklarınızın hepsi güzel ama insan cidden karar veremiyor 😢
Simasu14 Ozlem23MZS Kız ismi kolayda erkek zor forumdada hep bakıyorum içime bir sinmiyor. En son eşimin istediği olacak diye korkuyorum 🤣
ezgiunal Ozlem23MZS gerçekten öyle klasik çok basit geliyor farklı isim bakıyorum herkes yok o harfi söyle duruyor yok kulağa şöyle geliyor o kadar kafam karışıyor ki çocuğum isimsiz kalacak 🤣
Sfhgkfmh Ozlem23MZS ben Burak koydum ve oğlumun kendine de adına da aşığım bence çok güzel isim ve modası geçmez 💙😍
ezgiunal Aysenurhonluk Adlarıyla yaşasınlar inşallah💕 Atlas ismini bende çok beğeniyorum ama T harfini D gibi söylüyorum bazen eşim köylü müsün diye alay ediyr 🤣
Kaddze Aysenurhonluk bende samet ismini düşünüyorum ama samet tek başına konulmazmış doğru demilmiş diye duydum siz araştırdınızmı acaba
Gzm34 Glshgkc güzelmiş benim de ekim başı gibi doğacak oğlum bizde Cihan Uras koyacağız:) Cihan’ı eşim istedi Uras’ı da ben, analaşamayınca ikisi de olsun dedik.
ezgiunal Simasu14 ahahahahh ayy ben hep kız hissediyordum Efnan koyacaktım erkek denilince o kadar kâl geldi ki 🤣 benim eşimde cihat Cihangir istiyor banada çok ağır geliyor bulamazsam bu gidişle benimde sonum eşimin istediği olacak diye korkuyorum 😀😀
Tugce0526 İlk oğlumun adı Ediz Arel Şimdi üçüncü bebeğim olcak oda erkek onunda adını Aren Etka koyacağız 😊
Nuriskolosko Ben de erkek isim arayışındayım ama klasikçiyim yeni isimler nedense bana hitap etmiyor içime sinmiyorlar 🤷🏽♀️🤭 Yusuf Hamza tarzı bir şey arıyorum ama bulamıyorum yani karar veremiyorum kızlaaaarrrr 😂😂
ezgiunal Nuriskolosko Bende klasikten yana yeni bişeyler istiyorum ama yine bulamıyorum çünkü cidden hepsi aynı erkek de 🤣