hepoyleolurzaten__ 36 haftalık oldum bugün pazartesi doktorum doğuma alicak heycan korku herşey var Kızımın kilosu 2.600 Oğluşumun kilosu 2.400 Muş tek korkum kuveze girmeleri
Badehandekuzey hepoyleolurzaten__ bence haftası gayet iyi eğer solunum sıkıntısı olmazsa girmezler Allah kolaylık versin 🥰
Yaseminatik57 hepoyleolurzaten__ bende 4 sene önce ikizlerime gebeyken 36 haftalık doğum yaptım canım tek yumurta ikizleriydi 2600 kiloydu ikiside kuveze girdiler ama benden kaynaklı ben çok rahatsızım hamileligimde çok usutmustum benden bebeğe geçtiği için 1 hafta kaldar kuvezde normal şartlarda girmez merk etme kilosu gayet iyi ciğer geliştirici ignelerini olduysan bişey olmaz dua et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
hepoyleolurzaten__ Yaseminatik57 amin inşallah 🙏🏼 Bizim planlı sezeryan ciğer geliştirici ile ilgili birşey denilmedi dün kontrolüm vardı baya baktı sıkıntı yok dedi 😌
gzm_42 hepoyleolurzaten__ darısı başıma inşaallah ya 28+5 haftalığız ikizlerimle 35 36 yi hayırlısıyla bir görseydik 🤲🤲
hepoyleolurzaten__ gzm_42 Rabbim sağlıkla kavusturmayi nasip etsin 🙏🏼 bende hiç bu haftaları göremem sanıyordum pazartesi kavuruyoruz bile hayal gibi geliyor
Yaseminatik57 hepoyleolurzaten__ içini ferah tut Allah’ın izniyle hicbisey olmaz sağlıkla gelsin bebisler ❤️
gzm_42 hepoyleolurzaten__ amin inşaallah canım 🤲 ay ne güzel ya bende inşaallah görürüm o haftaları dua edin 🤲🥰
elif475475 hepoyleolurzaten__ arkadaşlarım ayrı ayrı ikiz doğurdu ve kiloları hep bu civarlardaydı. 4 çocuk da kuvoze girmedi. Önemli olan kilo değil de ciğer gelişimi diye biliyorum. 4 kilo olan bile girebilir baktığınız zaman o yüzden güzel düşünün güzel olsun inşallah 🌸
hepoyleolurzaten__ elif475475 haklısınız inşallah bizimkilerde girmez gerçi girsede onların iyiliği için
Busmer hepoyleolurzaten__ İnşallah girmezler rabbim sağ sağlim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah