Kızlar pazartesş gece doğum yaptım hala sütüm gelmedi herseyi yiyorum ama yok gelmiyor bu sefer bebeğim için stres yapıyorum herkes bi yandan soruyor zaten böyle sütü geç gelenler ne yaptınız yada neler yapmam laızm yardım edin çok üzgünğm
Sütüm gelmiyor yardım
🥹🥹
Mst12 canım öncelikle bol bol uyu dinlen uyku ve dinlenmek süt getiriyor ve stres sakın yapma , daha sonra duş al ve duşta saçlarını goguslerinin üstüne getir ve onları su akarken duşta goguslerinin üzerinde tara ( eskiler öyle yaparmış annem bana yaptırmıştı faydasını gördüm) daha sonra beslenmene çok dikkat et bol su iç ve yeşillik ye ben bunları yaptım ilk doğumda 5 gün oğlum kuvezde kaldı o süre icerisinde süt veremedim sagamadim eve getirdik ,6. Gün bu dediklerimi yapmaya başladım sütüm geldi stres yapma sakin ol inşallah gelicek sütun
Mst12 benim de ilk 3 gun sutum gelmedi. Ve dedigin gibi etraftan da sorular insani strese sokuyor ben her emzirmede agliyodum uzuluyodum bebek agliyodu ben agliyodum.emzirmede hemsireler yardimci oldu. Siringaya mama cektik bebegi memeye koyduk kenardan az az siringayla mama damlatarak bebegin memeyi emmesini sagladik bu sayede sutum indi. Ayrica benim meme ucum yoktu meme ucu cikarici minik bi pompa var onu aldik ondan sonra ucu cikinca kolay tuttu ve eme eme sutu indirdi. Hic stres yapma stres yaptikca gidiyor sut herkes geciyor bu surecten ve emzirmezsen o bebis ac kalmiycak sonucta mamayla olsun beslersjn. Bunu dusun ve rahatla☺️
Hepsi geçecek insallah sıkıntı yapma yaptıkça gelmez kulağını tıka bebeğini sev 🌸🌸🌸ek olarak bol su iç yeşillik ye ve dinlen millet otururken ay ben de oturayım deme yat uyu bebiş uyudukça gelecektir Allahın izniyle🌺dısardan kullanmasam da olur acemiliğimdi ilk o panikle herseyi yapıyoruz bestlak damla kullanmıstım etkisi yine oldu ama kullanmasam bile olurdu miktar artması emzirdikçe oluyor zaten
Mst12 uyumaya dinlenmeye çalış öncelikle bol bol su iç bir de bana en çok fayda eden şey humananın kimyonlu rezene çayı vardı günle büyük bir fincan iç sıcak sıcak baya bi süt yapardı bana
Twobabymom2 çok güzel yazmışsınız moral oldu bana gerçekten deneyeceğim canım çok teşekkür ederim inşallah gelecek ☺️
Deletedmom_115 aldım onuda bugün içtim inşallah fayda eder Banada 🥰
Mst12 sakin olmayıp kendinizi sıkıp stres yaptığınız sürece maalesef normal. Süt psikolojik olarak çok etkileniyor. Dünyayı da yeseniz dinlenmediler, mutlu huzurlu olmadıkça gelmeyebilir. Biraz rahatlayın bir nefes alın ve süt yok demeyin hep var deyin. Bir de birilerinin yanında emzirmeyin. Tek olun, tentene temas yapın.
Esum48 lohusa korsesi olarak satılanlardan mı aldınız