Kızlarrrrr duygu hastanesinde detaylı ultrason yaptırıp memnun kalan var mı ? Radyoloji bölümünde yapılıyor dendi öyle randevu oluşturduk ama perinatoloji ile bi farkı var mı kafam karıştı 🤔
Gop Duygu Hastanesi
Mrvkurt yanlış yonlendırmek ıstemem ama detaylıyı radyolojı yapmaz ılgı alanı degıl perınotolojı yapar, bence zaten para vereceksinız en azından ilgi alanı olan bırı yapsın. Ben duymadım radyologların yaptığını yıne bı araştırın sasırtmayım sizi
Guzelanne56 haklısınız işte bu yüzden çok kafam karıştı sormak istedim, yine de teşekkür ederim sağolun 🙏🏻
Guzelanne56 radyoloji de yapabiliyor, perinatolog veya radyologların yetkisi var detaylı USG için. Çoğu doktor perinataojinin yapmasını uygun görüyor. Ama şuna katılıyorum madem para da ödeniyor yani özelde yaptırma imkanı var iyi bir perinatolog yapsa daha iyi olur
Mrvkurt radyolog ve perinatolog, nihayetinde yapan uzmanın iyi olması önemli olan tabii . Ücretler haklısınız yüksek insan hali ile iyi bir yer istiyor İstanbul için hiç bilgim yok. Ben Ankara’da Nisan ayında 3.500 e yaptırmıştım perinatolog prof idi hoca çok memnun kaldım siz de iyice araştırın iyi bir hoca olsun 🙏
myavocado evet dedıgım gıbi tam anlamıyla bılgı sahıbı değilim sadece ben hep perınıtolog yapıyor dıye duydum o yüzden de pas berıyorken işin ehlı yapması daha iyi bence