1sila benimde haftalardır aynı karın çevresi 2 hafta geri. Perinatolog a göründüm sıkıntı yok. Zaten öncesi de perinatolog takipliydim. Ben çok kilo almadım 35+2 de bebiş 2350 mi neydi. Doktor sende zayıfsın dedi. Şu an da 36+2 oldum çok kilo aldığını düşünmüyorum. Bebişte ters zaten mecbur sezaryen görünüyor ele avuca gelseydi bi miniğim 🤗
Göbek çevresi geriden geliyormuş
Teacherblue bizde 34 hafta içerisinde 2.500 demişti bu gittiğimde 36+4 de 2.700 dedi devlete gidiyorum kilo muhabbetinde pek güvenemiyorum kendimde toplam 5 kilo aldım zaten çok kilo almadım bebeğim sağlıklı olsun da bana yeter
1sila bende aynı 5 kilo aldım bebiş 2750 üzeri doğarsa çok sevincem🙏
613156 merhaba bende 25 haftalığım dünden beri çok kötüyüm doktor bebeğe giden damarda direnç var dedi karın ve baş çevresi bir hafta geri dedi Buda gerileme yapabilir erken doğum vs hepsini söyledi 😞😞 tansiyon ölç dedi onu takip ediyorum dünden ber ağlıyorum çok kötüyüm 25 haftlaıgız kilosu iyi dedi 773 gram geldi perşembe geri gidicem bakalım kilo almış mı 🤲🏻
Asdfg11 öncelikle geçmiş olsun ilk duyduğum da ben de çok paniklemistim ama doktor genetik yüksek ihtimalle minyon olacak bebiş dedi hala geriliği devam ediyor ama asıl mesele bebeğe giden bı damar varmış bu gerilikte o damarda sıkıntı olup olmaması. Benim bazen 10 güne çıkıyor gerilik sonra yine 1 hafta oluyor bı ara 3 güne düştü ölçümlerden cihazdan doktordan ve bebek pozisyonundan hep degisebiliyormus asıl mesele dediğim gibi bebeğe giden damar ve bebeğin kilo alması Bebek kilo aldıkça hiç endiselenmeyin. O damardaki direnc için de bı tedavi uygulamadilar şahsen o hep devam edecek dediler o kadar benim bebeğimde bir de kordon dolali doplerini kontrol ediyorlar onun icinde inşallah sağlıcakla kucaklarimiza alırız bebisleri🌸
1sila sikinti olacagini dusunmuyorum benimki de onden gidiyodu capi iri bebek olacakti merdeyse ama son haftalarda düzene girdi son haftada seninki de gelisir
1sila benim de öyleydi çiğ kuruyemiş kan ilacı bol proteinle sonrasında ara kapandı şuanda 39, haftayla uyumluyuz
hilalficil 29 unda randevum var 38 haftalık olacağız inşallah kilo almış olursa sıkıntı olmayacaktır🙏