Arkadaşlar izmirde özel hastanede kadın doğum doktoru önerecek var mı? Henüz gebe değilim ama takibimi vs yaptırmak için her yönden iyi bir doktor arıyorum. İzmirde çok yeniyim. Özel muayene istemiyorum. Özel hastane de doktor önerisi istiyorum.
Bir de ihsan aytabay a giden oldu mu?

Brcu01 ilk dogumumu özel tinaztepe hastanesi Aylın barbarosta yaptım. Suan ikinci gebeligim yine ayni doktoruma gidiyorum. Ben çok memnunum tavsiye ederim

Alsancak da (aral özbal )drm hem infertilite tüp bebek drm hem de gebelik takibi de yapıyor iyi bilgili güler yüzlü pozitif bi dr sayesin de 5.tranferim de pozitif oldum gebelik takibimi de kendi yapıyor

Ozlmklc35- teşekkür edwrm ama özel muayenehane istemiyorum. Özel sağlık sigortam bütün hastanelerde geçerşi o yüzden para vererek gitmek istemiyorum

Brcu01 canım menemen özel yaşam Haluk tuğran çok iyi bı doktor direk ilaç tedavisife yapmıyor doğal tedavi yani ilaçla gebe kalmani sağlamıyor kendine kendine hamile kalman için çaba sarfediyor biraz aksı ama çok iyi bı doktor

Can hastanesi Özden Varol benimde önce takibimi yapıp daha sonra gebe kalıp gebe takibimi yaptırdım çok anaç bi kadın sakin detaylı ve yapıcı bi açıklama sunuyor siz olacakları veya olması gerekenleri tek tek anlatıyor ultrason süresini detaylı yapıyor gibi gibi ben hamilelikte ve önceside dahil olmak üzere 1.5 yıl kendisine gittim iyi ki gitmişim doğumumuda çok özenli yaptırdı sonrasında hiç bir sıkıntı çekmedim çok şükür ki benim bir pazar günü acil sezeryandı ve 10 dakika içinde ekibiyle hastanedeydi

Brcu01 Medicanada Doç.Dr. Aşkın Doğan ilgilendi bizimle ilgili ve bilgili bi doktor bence değerlendirmek istersen. Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla da bakilabilirsin ☺️

Brcu01 egepol hastanesi Bülent Turgut ay. Dünyanın en tatlı doktorudur. Yaptıklarının hakkını ödeyemem. Ayrıca Allah korusun yenidoğan yoğunbakımı olan bir hastane. Her şeyi düşünerek doktor/ hastane seçmek gerekiyor