Gebelik şekerim çıktı hanımlar ama doğuma doğru yaklaştıkça insülüm değerim yükseliyor 37. Haftadayım sabah 10 doz öğlen 10 doz akşam 10 doz gece de 10 doz vurunuyorum artık korkuyorum anne karnında bu kadar insülün bebeğin kalbini etkiler diye sizler kaç doz vurundunuz benim gibi olan varmı çok üzgünüm strese giriyorum
Gebelik şekeri yüksek doz insülün :(
Sevalllssss06 insulin plasentadan gecebilen bi ilac degil dolayisiyla bebegi hic etkilemez. Kullandigimiz kan ilacı folik asit gibi dusunebilirsin.
Sevalllssss06 Asıl yüksek sekerdir bebeğin kalbini ciddi etkileyen.
Sevalllssss06 kac cıkıyor sekeriniz mesela?
Sevalllssss06 diyete muhakkak sıkı sıkıya uymanız gerekiyor. Allah korusun şeker bebeğe bile geçebiliyor burda bir post okumuştum. Dikkat edememiş kadıncağız pek fazla bebeğin şekeri yükselmiyordu.
Caglacolak5237 sizin de mi var şeker?
cLearQueen yok benim değil yine burda açılan bir posttu
- Düzenlendi
Caglacolak5237 iyi niyetli yazdigına eminim ama böyle seyleri gorünce ben de benim gibi sekeri olanlar da cok etkileniyo emin olun uykularimiz kacıyo lutfen demeyin.
cLearQueen insülün 10 doz vurunuyorum her öğünde genelde tokluk 130 140 bazen 150 çıkıyor ,açlıklarımda 90 100 arası çıkıyor
cLearQueen dozunun sürekli yükselmesinin bebeği etkilediğini söyleyen doktorlar var o korkutuyor benide
Sevalllssss06 bisey olmaz korkma… ne zamandan beri artiriyorsunuz dozu? Yediklerin hep ayni oldgu halde mi
cLearQueen benim amacım sizi korkutmak değil. Bende hamileyim neden öyle bir düşüncem ve isteğim olsun.
Sevalllssss06 benim sabah 12 öğlen 8 akşam 12 gece 20 doz
Sevalllssss06 göbekten vurmak seni kötü hissettiriyorsa kolundan da vurabilirsin canım
- Düzenlendi
Sevalllssss06 benim hep böyle ama insülin başlamadı doktorum canım seninki neden başladı ne dedi tam olarak
ferhpnar sizinde yüksekmiş baya benim dozlarıma yakın kaç haftalık bebeğiniz
Leylus canım eğer tokluk 140 üzeri geliyorsa diyetle dengelenmiyosa direk başlıyorlar ben kaç tane doktora gittim hepsi kullanman gerek dedi sende olmazsa farklı bir doktora git istersen çünkü bebek için şeker tehlikeli
Miskinim göbekten hiç vurmadım canım kollardan ve bacaktan vuruyorum
ferhpnar değerleriniz nasıl geliyor bu dozlarla sizin