• Öneri
  • Bebeğiniz baktığınız fotoğraflara benzedi mi? 👼🏻

İnstagramda dolaşan reelslere denk geldim ekran görüntüsü yaptığım fotoğraflar ve benim bebeğim diye paylaşıyorlar çoğu da gerçekten benzemiş oluyor özellikle de renkli göz olayı, tabi genlerde yoksa heveslenmeyelim 😃 Bunu deneyimleyenler yazabilir mi?

Bende bakıyorum bakalım nasıl olcak gerçekten işe yarıyor mu acaba

mercan0 Kendi kızım ne çok benziyordu ne de benzemiyordu, sıvı içindeler sonuçta çok da benzemiyorlar doğunca. 😊

Ayvareceli sağlıkla kavuşun ❤️ unutmazsanız buraya da yazın olur mu ☺️

Eger benzerse (ki cok isterim) instagramda Karenlinacapan var ya ona benzicek çünkü en cok ona bakıyorum 🤣 sade ben degil esim de 😁

mercan0 ogluma hamileyken sarisin mavi gozlu bebeklere cok baktim cnku babamizdq sarisin mavis dedim kesin olur bole 🤣 sonuc sari sacli mavi gozlu oğlusum oldu 🤣

Ayy öyle bir şey varsa eğer ben sürekli evdeki kara kediyle bakıştım 🙈🙈 sarışın renkli gözlü anne babadan kapkara bişey çıkar

cLearQueen ahahaha çok tatlıymış hele yanakları maşallah umarım benzer ☺️

Gamzeumay bizde de baba renkli bakalım nasıl olacak her anne gibi ben de bebeğimi şimdiden çok merak ediyorum ☺️

mercan0 bnm 2.gebeligim acaba buda abisi gbi olurmu diyorum merak ediyorum 😊

mercan0 ay bende sürekli koreli bir kızı izliyordum benim kızda aynı ona benziyor çekik gözlü Allahım eşim çok kızıyor hayır o değil dese de aynı ona benziyor 🤣🤪